طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای خوشمزه و آسان

شنبه 20 اردیبهشت 1404 آشپزی
سوپ سیب زمینی

با ما با طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای همراه باشید. این سوپ یک گزینه عالی برای روزهای سرد سال است و طعمی بی‌نظیر دارد. اکثرا سوپ هایی که با سبزیجات درست می کنیم، رنگ قرمز دارند، اما در اینجا نوعی سوپ گیاهی با طعم خامه و شیر را به شما معرفی می‌کنیم.

مواد لازم:

  • سیب زمینی (خرد شده) 4 فنجان
  • کرفس (خرد شده) 3/4 فنجان
  • پیازچه (خرد شده) 1.5 فنجان
  • هویج (خرد شده) 2 فنجان
  • آب 2 و 1/4 فنجان
  • نخود فرنگی 1/2 فنجان
  • نمک 2 قاشق چای خوری
  • کره 55 گرم
  • آرد 30 گرم
  • فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
  • شیر 4 فنجان
  • عصاره مرغ 2 عدد

طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای:

پیازچه را در 1/4 فنجان آب داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و بپزید تا پیازچه ها نرم تر شوند. سپس سیب زمینی، کرفس، هویج، یک قاشق چای خوری نمک و دو فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت 20-25 دقیقه آرام بجوشد. در این زمان، داخل یک تابه، کره را ذوب کنید و بعد آرد را اضافه کنید تا اینکه پف کند و بعد به آرامی شیر، عصاره مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود. مخلوط را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا بدینوسیله گرم شود.

نکات اضافی برای بهبود طعم سوپ: می‌توانید از ادویه‌های مختلف مانند آویشن یا پونه کوهی استفاده کنید تا طعم بهتری به سوپ بدهید.

هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و رنگی در 75 دقیقه

زیتون

چورک زیتون: پیش غذای خوشمزه برای صبحانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا