با ما با طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای همراه باشید. این سوپ یک گزینه عالی برای روزهای سرد سال است و طعمی بینظیر دارد. اکثرا سوپ هایی که با سبزیجات درست می کنیم، رنگ قرمز دارند، اما در اینجا نوعی سوپ گیاهی با طعم خامه و شیر را به شما معرفی میکنیم.
مواد لازم:
- سیب زمینی (خرد شده) 4 فنجان
- کرفس (خرد شده) 3/4 فنجان
- پیازچه (خرد شده) 1.5 فنجان
- هویج (خرد شده) 2 فنجان
- آب 2 و 1/4 فنجان
- نخود فرنگی 1/2 فنجان
- نمک 2 قاشق چای خوری
- کره 55 گرم
- آرد 30 گرم
- فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
- شیر 4 فنجان
- عصاره مرغ 2 عدد
طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای:
پیازچه را در 1/4 فنجان آب داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و بپزید تا پیازچه ها نرم تر شوند. سپس سیب زمینی، کرفس، هویج، یک قاشق چای خوری نمک و دو فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت 20-25 دقیقه آرام بجوشد. در این زمان، داخل یک تابه، کره را ذوب کنید و بعد آرد را اضافه کنید تا اینکه پف کند و بعد به آرامی شیر، عصاره مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود. مخلوط را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا بدینوسیله گرم شود.
نکات اضافی برای بهبود طعم سوپ: میتوانید از ادویههای مختلف مانند آویشن یا پونه کوهی استفاده کنید تا طعم بهتری به سوپ بدهید.
ارسال دیدگاه