سوپ خربزه و زنجبیل
طرز تهیه
1. برای تهیه این غذا باید خربزه هایی را انتخاب کنید که بخوبی رسیده و شیرین و آبدار باشند. اگر حرفه ای باشید از بوی خربزه می توانید تشخیص دهید که چقدر رسیده و شیرین است. اگر خربزه شما شیرین نباشد، سوپ بی مزه می شود. از گرمک یا طالبی هم می توانید استفاده کنید زیرا همه آنها منبع مناسبی از پتاسیم و ویتامینA هستند.
2. خربزه را به شکل قطعات مثلثی شکل کوچک خرد کنید و پوست آن را نیز جدا کنید. آنها را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا بخوبی نرم شوند. سپس آن را به ظرفی منتقل کنید و آبلیمو، نمک، دوغ و عرق زنجبیل را به آن اضافه کنید. آن را بچشید و اگر دوست داشتید می توانید عرق زنجبیل بیشتری به آن اضافه کنید.
3. مقدار کمی خربزه را به قطعات کوچک خرد کنید و در ظرف جداگانه ای نگه دارید. این ظرف را به همراه مخلوطی را که آماده کرده بودید، حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.
4. پس از گذشت یک ساعت خربزه های خرد شده را با نعنا خشک و آبلیمو مخلوط کنید و داخل مخلوطی که آماده کرده بودید، بریزید. سوپ شما آماده است.
ارسال دیدگاه