
سوپ خامه کلم بروکلی خانگی
این سوپ خامه کلم بروکلی غنی و خامه ای، کمی پنیری (با پارمزان!)، دارای نکاتی از سیر و مقدار زیادی بروکلی تازه است. این سوپ ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است!
وقتی به سوپ کلم بروکلی فکر می کنیم، اغلب به سوپ پنیر بروکلی فوق العاده محبوب فکر می کنیم. خامه سوپ کلم بروکلی ممکن است آنقدرها هم محبوب نباشد، اما سزاوار توجه کمتری هم نیست.
مواد خامه سوپ بروکلی
کره
پیاز زرد
سیر
آب مرغ کم سدیم
گل کلم بروکلی
نمک و فلفل سیاه
آرد همه منظوره
نصف نصف
پنیر پارمزان (از رنده تازه استفاده کنید)
یخ
طرز تهیه سوپ کرم کلم بروکلی
۱ قاشق غذاخوری کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط آب کنید.
پیاز و سیر را تفت دهید: پیاز را اضافه کنید و حدود 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
در آب گوشت و کلم بروکلی بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
روی حرارت ملایم قرار دهید، روی آن را بپوشانید، سپس حرارت را کم کنید. حدود 6 تا 10 دقیقه بجوشانید تا کلم بروکلی نرم شود.
در همین حین در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط 5 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را ذوب کنید. آرد را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه مدام هم بزنید تا بپزید.
در حین هم زدن، نیم و نیم را به آرامی داخل مخلوط آرد بریزید. برای مزه نمک بزن. مخلوط را بپزید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود (تقریباً بجوشد). از روی حرارت بردارید و پارمزان را هم بزنید.
زمانی که کلم بروکلی نرم شد، سوپ را از روی حرارت بردارید و یخ را اضافه کنید تا پخته شدن آن کمتر شود. با استفاده از مخلوط کلم بروکلی به صورت پوره در آورید
مخلوط سس سفید را داخل سوپ بریزید و هم بزنید تا ترکیب شود. سوپ را گرم سرو کنید.
نکته:
استفاده از کلم بروکلی یخ زده: کلم بروکلی تازه بهترین مزه را خواهد داشت، اما در کوتاه مدت، کلم بروکلی یخ زده نیز موثر خواهد بود، فقط توجه داشته باشید که سریعتر پخته می شود زیرا قبلاً نیمه پخته شده است.
روغن زیتون به جای کره کار می کند، شیر نارگیل می تواند نصف و نیم استفاده شود.
برای یک سوپ دلچسب، یک سیب زمینی پوست کنده و خرد شده را در سوپ بجوشانید، آن را حدود 15 دقیقه قبل از اضافه کردن کلم بروکلی در سوپ (درپوشیده) بجوشانید. یا مقداری گل کلم نیز یک افزودنی خوشمزه خواهد بود.
ارسال دیدگاه