سوهان جزئ شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است و به روشهای مختلف تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سوهان مغز دار خوشمزه و مقوی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه سوهان عسلی را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه سوهان مغزدار فوری
- شکر : ۱ پیمانه
- ارده : 1/2پیمانه
- عسل : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر هل:1/2 قاشق غذاخوری
- مغز پسته یا خلال پسته به مقدار کافی
طرز تهیه سوهان مغزدار فوری
- برای تهیه سوهان مغزدار فوری ابتدا شکر را کاراملی کنید. به این صورت که شکر را درون یک تابه مناسب بریزید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید شکر ذوب شودهنگام ذوب شدن شکر آن را با قاشق هم نزنید و فقط تابه را روی حرارت تکان دهیدتا شکر به طور کامل ذوب و کاراملی شود.( اگر از ظرف تفلونی استفاده کنید بهتر است )
- وقتی شکر کارملی شد، ارده را به آن اضافه کنیدو هم بزنید تا ارده و شکر با هم یکدست شوند و بلافاصله عسل را اضافه کنیدو خوب هم بزنید.
- در ادامه زعفران دم کرده را به همراه پودر هل به مایه سوهان اضافه کنید،و مواد سوهان را هم بزنید تا مایه سوهان حالت کش دار پیدا کند.
- برای تهیه این سوهان قبل از تهیه سوهان کف قالب مناسب را کاغذ روغنی انداخته و کنار بگذارید . چون سوهان های که با شکر کاراملی تهیه می شوند سریع سفت می شوند.
- مایه سوهان را از روی حرارت بر داشته ، آن را روی کاغذ روغنی بریزید با قاشق چرب شده روی کاغذ روغنی پخش کنید .
- سپس مغز پسته یا خلال پسته را به صورت پخش روی مایه سوهان بریزید .
- در این مرحله روی مایه سوهان یک کاغذ روغنی دیگر قرار دهید و با وردنه روی سوهان بکشید تا سوهان صاف و یک دست شود .
- کاغذ روغنی روی سوهان را بردارید و سوهان را برش بزیند.
- اجازه دهید سوهان خنک شود . وقتی سوهان کاملا خنک شد آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید،
- سپس درون ظرف مورد نظرتان قرار دهید این سوهان با چای زعفرانی بسیار خوشمزه است .
ارسال دیدگاه