
سوفله بادمجان با سس سفید
یک غذای یونانی بسیار لذیذ که این بار با ترکیب بادمجان و سس سفید تهیه میشود را میخواهیم به شما آموزش دهیم
چه موادی برای تهیه سوفله بادمجان نیاز داریم؟
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- بادمجان
- پیاز درشت1 عدد
- رب گوجه فرنگی1 تا 2 قاشق سوپخوری
- پنیرپیتزای رنده شده100 گرم
- نمک ، فلفل و زردچوبه
- روغن مایعب رای سرخ کردن
نحوه تهیه سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده چگونه است؟
1. بادمجانها را بشورید و سپس پوست آنها را بگیرید ، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید با نمک تلخیشان را بگیرید
2. روغن را در تابه گرم کنید و بادمجان را در آن سرخ کنید
3. پیاز را پوست گرفته و پس از شستن، داخل گوشت چرخ کرده، رنده کنید. سپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید.
4. در یک تابه دیگر، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ کنید. یا می توانید پیاز داخل گوشت چرخ کرده را به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و به همراه آن سرخ کنید و بگذارید تا کمی بپزد. اگر میخواهید به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید، زمان آن در همین مرحله است.
6. پس از آن، نوبت به درست کردن سس سفید میرسد.
7. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. حالا یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر را آماده کنید و بادمجان های سرخ شده را کف ظرف بچینید.
8. سطح بادمجانها را با لایه ای از گوشت چرخ کرده بپوشانید. حالا سس سفید را روی گوشت ریخته و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. لایه های بعدی راهم به همین ترتیب ادامه دهید.
9. ظرف را در طبقه وسط فر قرار داده و 30 تا 45 دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد. پس از طی این مدت، شعله بالای فر را روشن کنید و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید تا سطح سوفله، طلایی رنگ شود.
چه موادی برای تهیه سس سفید نیاز داریم؟
- کره50 گرم
- شیر1 پیمانه
- آرد سفید
- خامه 2 ق س
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس سفید چگونه است؟
کره را در یک قابلمه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از آن، شیر را کم کم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمک و فلفل را اضافه کنید و مقدار دیگری حرارت دهید تا سس غلیظ شود.

مواد لازم جهت تهیه سوفله بادمجان بدون گوشت چیست؟
- بادمجان سرخ شده و خرد شده3 عدد
- تخم مرغ5 عدد
- پنیر پیتزا100 گرم
- سویای ریز100 گرم
- پیاز رنده شده1 عدد
- روغن مایع1 تا 2 قاشق غذاخوری
- سس سفید 1 پیمانه
- نمک و فلفل و زردچوبه
نحوه تهیه سوفله بادمجان بدون گوشت چگونه است؟
1. سویا را خیس کرده همراه با پیاز تفت می دهیم و نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم.
2. تخم مرغ ها را شکسته و زرده را از سفیده جدا می کنیم. 5 زرده تخم مرغ را می زنیم و با بادمجان مخلوط کنید سپس مایع سویا و پیاز تفت داده شده را اضافه کنید.
3. از سفیده تخم مرغ ها 3 تا سفیده را می زنیم تا پف کند و سبک شود. سس سفید را به مخلوط اضافه می کنیم. در انتها سفیده زده شده را اضافه می کنیم.
4. در ظرف مناسب را چرب می کنیم و مواد را ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و پنیر پیتزای رنده شده را در سطح می پاشیم و در در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت به صورت بن ماری طبخ می کنیم.
ارسال دیدگاه