طرز تهیه سوتی پلو خوشمزه و ساده برای همه!

یکشنبه 31 فروردین 1404 آشپزی
Screenshot ۲۰۲۱۰۲۱۰ ۲۲۴۲۲۱ Google 1

سوتی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب اردبیلی است که طعم بی‌نظیر آن با ماهی یا مرغ سرخ شده و کشمش لذت‌بخش‌تر می‌شود. در این مقاله، طرز تهیه این غذای خوشمزه را با شما در میان می‌گذاریم.

مواد لازم برای تهیه سوتی پلو:

  • شیر: ۴ پیمانه
  • آب: ۳ پیمانه
  • برنج: ۴ پیمانه
  • کره: ۵۰ گرم
  • روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ½ پیمانه
  • پیاز: عدد متوسط
  • آلو خشک و قیسی خرد شده: به مقدار دلخواه
  • آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر: برای طعم دار کردن مرغ ½ پیمانه
  • زردچوبه و روغن: به میزان لازم
  • کشمش یا خرما: به مقدار دلخواه
  • خلال پسته: به مقدار دلخواه
  • زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

طرز تهیه سوتی پلو:

  • ابتدا در یک کاسه بزرگ سینه مرغ خرد شده و پیاز حلقه شده را ریخته و 1/2 پیمانه شیر و نمک و زعفران دم کشیده را به آن اضافه می‌کنیم. سپس روی کاسه را با سلفون پوشانده و برای حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.
  • قیسی‌ها و آلو بخارا را در یک کاسه ریخته و روی آن‌ها آب می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم تا نرم شوند. کشمش‌ها را نیز خیس می‌کنیم.
  • در قابلمه‌ای آب و شیر را با زعفران، نمک و کمی زردچوبه می‌ریزیم و برنج شسته شده را به آن اضافه می‌کنیم. سپس برنج را برای ۲ تا ۳ ساعت خیس می‌کنیم و سپس بجوشانیم.
  • کره را در تابه‌ای ذوب کرده و تکه‌های مرغ را سرخ می‌کنیم تا بپزند.
  • کشمش‌ها و آلوی بخارا را با پیاز داغ تفت داده و سپس روی برنج سرو می‌کنیم و با خلال پسته تزئین می‌نماییم.

نوش جان!

سوتی پلو

Morabay tot farangi

طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه و آسان

pitza shikago

طرز تهیه پیتزا شیکاگو: خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا