سوتی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب اردبیلی است که طعم بینظیر آن با ماهی یا مرغ سرخ شده و کشمش لذتبخشتر میشود. در این مقاله، طرز تهیه این غذای خوشمزه را با شما در میان میگذاریم.
مواد لازم برای تهیه سوتی پلو:
- شیر: ۴ پیمانه
- آب: ۳ پیمانه
- برنج: ۴ پیمانه
- کره: ۵۰ گرم
- روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
- سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
- پیاز داغ: ½ پیمانه
- پیاز: عدد متوسط
- آلو خشک و قیسی خرد شده: به مقدار دلخواه
- آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
- شیر: برای طعم دار کردن مرغ ½ پیمانه
- زردچوبه و روغن: به میزان لازم
- کشمش یا خرما: به مقدار دلخواه
- خلال پسته: به مقدار دلخواه
- زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
طرز تهیه سوتی پلو:
- ابتدا در یک کاسه بزرگ سینه مرغ خرد شده و پیاز حلقه شده را ریخته و 1/2 پیمانه شیر و نمک و زعفران دم کشیده را به آن اضافه میکنیم. سپس روی کاسه را با سلفون پوشانده و برای حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار میدهیم.
- قیسیها و آلو بخارا را در یک کاسه ریخته و روی آنها آب میریزیم و کنار میگذاریم تا نرم شوند. کشمشها را نیز خیس میکنیم.
- در قابلمهای آب و شیر را با زعفران، نمک و کمی زردچوبه میریزیم و برنج شسته شده را به آن اضافه میکنیم. سپس برنج را برای ۲ تا ۳ ساعت خیس میکنیم و سپس بجوشانیم.
- کره را در تابهای ذوب کرده و تکههای مرغ را سرخ میکنیم تا بپزند.
- کشمشها و آلوی بخارا را با پیاز داغ تفت داده و سپس روی برنج سرو میکنیم و با خلال پسته تزئین مینماییم.
نوش جان!
ارسال دیدگاه