در اینجا شما را با سه نوع پنیر متفاوت و پرطرفدار و موارد استفاده آنها آشنا میکنیم.
سه نوع پنیر
- پنیر پروولون:
این نوع پنیر دارای پوسته بیرونی براق و طلایی رنگ می باشد. پنیری است کش دار و از نظر شکل و اندازه و طعم دارای گونه های متفاوتی است؛ مثلا با عطر یا بدون عطر، با طعم ملایم یا ادویه دار و تند.
به طور کلی سه نوع مختلف از پنیر پروولون موجود می باشد:
- پروولون شیرین
- پروولون تند
- پروولون دودی
این پنیر بسیار غنی است و در هر کیلوی آن 4700 کالری وجود دارد. همچنین دارای 45 درصد چربی و پروتئین می باشد و به عنوان دسر و برای پخت غذا قابل استفاده است و به عنوان چاشنی برای اسپاگتی های مختلف و پیتزاها و غذاهایی که در آن خمیر به کار برده اند نیز استفاده می شود و همچنین در غذاهایی که در فر تهیه می شود از خاصیت ذوب بسیار بالایی برخوردار است.
2. پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزای انگلیسی
فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر پروسس پیتزا می باشد. این پنیر خواص بهتری نسبت به سایر پنیرهای پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می شود:
- پنیر فیلافیلا از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به راحتی بر روی پیتزا پخش شده و به هیچ وجه آب نمی اندازد.
- یکی از خواص این محصول بالا بودن طول عمر فیلافیلا در یخچال نسبت به سایر پنیرهای پیتزا می باشد که این مسئله به شرایط بهداشت و نحوه فرآیند انجام شده مناسب روی آن بر می گردد.
- حتما باید پنیر رنده شده فیلافیلا را 4 الی 5 دقیقه قبل از پایان پخت به پیتزا اضافه کرد (یعنی پس از اضافه کردن پنیر رنده شده فیلافیلا حداکثر 5 دقیقه در فر بماند.)
- پنیر فیلافیلا به علت داشتن بافت امولسیونی به هیچ وجه نباید به صورت فریز شده مصرف گردد. بهترین دما برای نگهداری این محصول 4 الی 8 درجه سانتی گراد در یخچال معمولی می باشد. چنانچه این پنیر اشتباها فریز گردد معایب زیر در هنگام پخت پیتزا پدیدار خواهد شد:
- – کوتاه شدن بافت پنیر و نهایتا کاهش قابلیت کش دار شدن پنیر
- – جدا شدن بیش از حد چربی در هنگام ذوب
- – سوختن پروتئین ها
موارد مصرف: پنیر فیلافیلا در پیتزا، انواع غذاهای ایتالیایی و سوپ ها مصرف می شود.
3. توفو
توفو پنیری است که از شیر سویا به دست می آید و اصلا کلسترول ندارد و چربی خوبی دارد. معمولا در رژیم ها می گویند از توفو استفاده کنید چون خواص خیلی زیادی دارد و می شود برای صبحانه و برای سالادها استفاده کرد.
4. پارمزان
پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است. پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد. پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد.
موارد استفاده: سس ها، سوپ ها، پاستاها و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر.
ارسال دیدگاه