سمبوسه گوشت غذای تند و خوشمزهای است که طرفداران زیادی دارد. این غذا را به سادگی میتوان تهیه کرد. در اینجا با طرز تهیه سمبوسه گوشت در کنار شما هستیم.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه گوشت
- پیاز بزرگ: 2 عدد
- جعفری خرد شده: نصف پیمانه
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
- سیر له شده: 2 حبه
- تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز: 1/4 قاشق چایخوری
- زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم
- نان لواش یا یوفکا: به میزان لازم
- گوشت چرخ شده: 300 گرم
طرز تهیه سمبوسه گوشت
- برای تهیه سمبوسه گوشت، ابتدا نانهای لواش را برش داده و در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نرم بمانند.
- پیازهای نگینی شده را در تابه با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ شده را اضافه کرده و به خوبی تفت دهید. رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا خوش رنگ شود. سایر ادویهها، سیر، جعفری ریز خرد شده و نمک را به گوشت اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم تفت دهید. کمی آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد تا آب آن کاملاً کشیده شود. بعد از آماده شدن مواد، سمبوسه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
- طرز پیچیدن سمبوسه گوشت بسیار ساده است. با دقت و حوصله میتوانید سمبوسههای خود را بپیچید.
- مهمترین نکته در تهیه سمبوسه این است که نان لواش باید نرم باشد تا هنگام پیچیدن خرد نشود. نانها را از درازا به شکل مستطیل برش دهید و در صورت خشک بودن، کمی آب روی آنها اسپری کنید.
- بعد از پیچیدن سمبوسه گوشت، آنها را در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. برای خوشرنگ شدن پوسته نان میتوانید مقداری زردچوبه به روغن اضافه کنید. سمبوسهها را به خوبی سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود. سمبوسههای سرخشده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و سپس در ظرف سرو بچینید و با سس فلفل یا سس کچاب میل کنید. خوشمزگی سمبوسه به داغ و تند بودن آن است. نوش جان!
- نکته: شما میتوانید سمبوسه گوشت را در فر نیز تهیه کنید که سالمتر است. فقط کمی پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید و به جای نان لواش از خمیر یوفکا استفاده کنید. سمبوسه گوشت را به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه در فر بپزید و کمی روغن روی آن اسپری کنید.
ارسال دیدگاه