سمبوسه/ طرز تهیه سمبوسه اسفناج

چهارشنبه 21 اردیبهشت 1401 آشپزی
sambose asfenaj

سمبوسه اسفناج سمبوسه خوشمزه و متفاوت عربی است .اگر با سبزی اسفناج میانه خوبی دارید حتما این سمبوسه را امتحان کنید . خمیر این سمبوسه را می توانید آماده کنید یا از نان لواش و خمیر یوفکا استفاده کنید.  در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سمبوسه اسفناج عربی با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه سمبوسه هندی و سمبوسه خوزستانی و سمبوسه مرغ و سمبوسه گوشت  و سمبوسه پیتزایی و انواع سمبوسه با نان لواش  و پیچیدن سمبوسه را مشاهده کنید

مواد لازم برای سمبوسه اسفناج عربی

  • آرد : 4 پیمانه
  • خمیر مایه : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر :1 قاشق غذاخوری
  • نمک : 1 و 1/2 قاشق مرباخوری
  • روغن نباتی : یک چهارم لیوان
  • شیر خشک : 6 قاشق غذاخوری
  • آب داغ : 1 و 1/4 لیوان
  • مواد میانی 
  • اسفناج پخته شده و خرد شده : 1 و نیم کیلو
  • پیاز : 5 عدد رنده شده
  • پودرسماق : 1 قاشق مرباخوری
  • رب انار : 1/2 قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین : کمی
  • روغن زیتون : 1/4 لیوان
  • آبلیمو : 1/4 لیوان
سمبوسه اسفناج

سمبوسه اسفناج

طرز تهیه سمبوسه اسفناج عربی

  1.  برای تهیه سمبوسه اسفناج ابتدا خمیر را آماده کنید. یک کاسه بزرگ برداریدو مواد خشک : خمیر مایه ، آرد ، نمک ، شکر و شیر خشک را در کاسه بریزید و مخلوط کنید . سپس آب داغ و روغن نباتی را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شودحال خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و یکدست شودو به دست نچسبد البته سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن از بین ببرید و آرد اضافی به خمیر نزنید . سپس خمیر را در یک پلاستیک قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه استراحت کند و حجم آن 2 برابر شود .
  2.  تا خمیر آماده شود مواد میانی سمبوسه را آماده کنید.
  3.   اسفناج پاک شده و شسته شده را با مقداری آب بپزید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود سپس اسفناج پخته شده را خرد کنید  و کنار بگذارید .
  4.  یک تابه بردارید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود حال پیاز رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس اسفناج پخته شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد ،پودر سماق ، دارچین ، نمک و رب انار را به مواد اضافه کنید و مواد را ترکیب کنید و از روی حرارت برداریدو کنار بگذارید.
  5. روی تخته یا هر سطح صاف دیگر آرد بپاشد و خمیر را روی آن باز کنید و با  قالب دایره ای خمیر را برش بزنیدو روی هر خمیر مقداری از مواد میانی قرار دهید و کناره های خمیر را روی هم برگردانید و با فشار دست ببندید .
  6. سینی فر  را چرب کنید و سمبوسه ها را در  آن بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا سمبوسه بپزد این روش پخت سمبوسه رژیمی است .
  7. سمبوسه ها را با سس دلخواه سرو کنید
قلیه کدو حلوایی یزدی+طرز تهیه

dolme kado

دلمه / طرز تهیه دلمه کدو سبز خوشمزه

kado bare

کدو / طرز تهیه کدو بره گیلانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا