
سمبوسه اسفناج سمبوسه خوشمزه و متفاوت عربی است .اگر با سبزی اسفناج میانه خوبی دارید حتما این سمبوسه را امتحان کنید . خمیر این سمبوسه را می توانید آماده کنید یا از نان لواش و خمیر یوفکا استفاده کنید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سمبوسه اسفناج عربی با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه سمبوسه هندی و سمبوسه خوزستانی و سمبوسه مرغ و سمبوسه گوشت و سمبوسه پیتزایی و انواع سمبوسه با نان لواش و پیچیدن سمبوسه را مشاهده کنید
مواد لازم برای سمبوسه اسفناج عربی
- آرد : 4 پیمانه
- خمیر مایه : 2 قاشق غذاخوری
- شکر :1 قاشق غذاخوری
- نمک : 1 و 1/2 قاشق مرباخوری
- روغن نباتی : یک چهارم لیوان
- شیر خشک : 6 قاشق غذاخوری
- آب داغ : 1 و 1/4 لیوان
- مواد میانی
- اسفناج پخته شده و خرد شده : 1 و نیم کیلو
- پیاز : 5 عدد رنده شده
- پودرسماق : 1 قاشق مرباخوری
- رب انار : 1/2 قاشق مرباخوری
- پودر دارچین : کمی
- روغن زیتون : 1/4 لیوان
- آبلیمو : 1/4 لیوان
طرز تهیه سمبوسه اسفناج عربی
- برای تهیه سمبوسه اسفناج ابتدا خمیر را آماده کنید. یک کاسه بزرگ برداریدو مواد خشک : خمیر مایه ، آرد ، نمک ، شکر و شیر خشک را در کاسه بریزید و مخلوط کنید . سپس آب داغ و روغن نباتی را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شودحال خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و یکدست شودو به دست نچسبد البته سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن از بین ببرید و آرد اضافی به خمیر نزنید . سپس خمیر را در یک پلاستیک قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه استراحت کند و حجم آن 2 برابر شود .
- تا خمیر آماده شود مواد میانی سمبوسه را آماده کنید.
- اسفناج پاک شده و شسته شده را با مقداری آب بپزید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود سپس اسفناج پخته شده را خرد کنید و کنار بگذارید .
- یک تابه بردارید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود حال پیاز رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس اسفناج پخته شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد ،پودر سماق ، دارچین ، نمک و رب انار را به مواد اضافه کنید و مواد را ترکیب کنید و از روی حرارت برداریدو کنار بگذارید.
- روی تخته یا هر سطح صاف دیگر آرد بپاشد و خمیر را روی آن باز کنید و با قالب دایره ای خمیر را برش بزنیدو روی هر خمیر مقداری از مواد میانی قرار دهید و کناره های خمیر را روی هم برگردانید و با فشار دست ببندید .
- سینی فر را چرب کنید و سمبوسه ها را در آن بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا سمبوسه بپزد این روش پخت سمبوسه رژیمی است .
- سمبوسه ها را با سس دلخواه سرو کنید
ارسال دیدگاه