طرز تهیه سس کچاب خانگی خوشمزه و معطر

یکشنبه 24 فروردین 1404 آشپزی
۱۲۵۹۰۲

سس کچاب خانگی یک گزینه عالی برای طعم‌دهی به غذاها است. درست کردن این سس کچاب خانگی آسان است و به شما این امکان را می‌دهد که از طعم تازه و طبیعی گوجه‌فرنگی بهره‌مند شوید. در فصل تابستان، زمان مناسبی است تا از گوجه‌های تازه استفاده کنید و سس کچاب خانگی خود را درست کنید.

در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه سس کچاب خانگی موفق را بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم برای سس کچاپ خانگی

  • میخک: ۴ عدد
  • گوجه فرنگی: ۱ کیلو
  • برگ بو: ۱ عدد
  • دارچین: ۱ عدد
  • تخم کرفس: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • فلفل چیلی: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • سرکه سیب: ۱/۲ پیمانه
  • شکر قهوه‌ای روشن: ۵ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱ حبه

سس کچاب خانگی

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

برای تهیه سس کچاب خانگی:

  1. ابتدا پارچه تنظیف را به شکل دولا کنید و مواد ادویه را در وسط آن قرار دهید و سپس آن را ببندید.
  2. گوجه‌فرنگی، نمک، سرکه، شکر، پیاز، چیلی و کیسه ادویه را در قابلمه بریزید.
  3. قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد نرم شوند.
  4. بعد از نرم شدن مواد، کیسه ادویه را بردارید و سس را با مخلوط‌کن پوره کنید.
  5. سس را با آبکش صاف کنید و روی حرارت پایین برای نیم ساعت بجوشانید.
  6. سس کچاپ تهیه شده را در شیشه دردار نگهداری کنید.

این سس کچاب خانگی را می‌توانید به عنوان چاشنی بر روی غذاهای مختلف استفاده کنید.

برچسب‌ها:
۱۴۲۶۲۱

آموزش تزیین کیک با خمیر مارزیپان

۲۲۰۶۵۴

آموزش تهیه خمیر مارزیپان خوشمزه و خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا