سس مخصوص کف پیتزا یک سس دست ساز است که به شما کمک میکند تا پیتزای خانگی خوشمزهتری تهیه کنید. در ادامه، طرز تهیه این سس را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص کف پیتزا
- گوجه فرنگی 6 عدد
- سس گوجه فرنگی 1/2 فنجان
- پود سیر 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
- ریحان ریز خرد شده 1 قاشق چای خوری
- آویشن 1 قاشق چای خوری
- پونه خشک 1/2 قاشق چای خوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- شکر 1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس مخصوص کف پیتزا
ابتدا گوجه فرنگیها را میشوییم سپس داخل کاسهای بزرگ با رنده ریز، رنده میکنیم و کنار میگذاریم (یا پوست گوجه را گرفته و خرد کنید و در مخلوط کن بریزید). ریحانها را نیز میشوییم و روی پارچه خشک میکنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
سیرها را پوست میگیریم و میشوییم و خرد میکنیم و تابهای را روی حرارت کم میگذاریم و روغن زیتون داخل آن میریزیم و سیرها را نیز اضافه میکنیم و تفت میدهیم و صبر میکنیم تا طلایی و سرخ شوند.
سپس سس گوجهفرنگی و گوجهفرنگیهای رنده شده را میافزاییم و مداوم تفت میدهیم. سپس شکر را به همراه آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز (اگر میخواهید سس تند شود از فلفل بیشتری استفاده کنید)، ریحان خرد شده و پونه خشک را نیز اضافه میکنیم.
در این مرحله مواد را خوب مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم تا مواد بجوش بیاید و کمی که جوشید و به غلظت مطلوب رسید تابه را از روی حرارت برمیداریم و تا سس مخصوص کف پیتزا خنک شود و برای پخت انواع پیتزاها از آن مصرف کنید.
نکات تهیه سس مخصوص کف پیتزا
اگر میخواهید مقدار کمی سس پیتزا درست کنید و همان موقع استفاده کنید. همچنین میتوانید سس را در یخچال نگهداری کنید، اما اگر مقدار سس زیاد است و میخواهید چندین ماه از آن استفاده کنید، چون این سس مواد نگهدارنده ندارد، حتماً آن را فریز کنید تا سالم بماند.
ارسال دیدگاه