سس فلفل قرمز تند و خوشمزه +طرز تهیه

دوشنبه 21 مهر 1399 آشپزی

سس فلفل

سس فلفل یکی از انواع سس های خوشمزه است  که به همراه انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با اشپزی  دایان همراه باشید.

مواد لازم  برای تهیه سس فلفل

گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ۵ حبه
فلفل قرمز و سبز ۱ کیلوگرم
پودر فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری
سرکه ۱ لیوان
روغن زیتون ۱ لیوان
نمک به مقدار کافی

طرز  تهیه سس فلفل

■ ابتدا قسمت های اضافی گوجه فرنگی ها و فلفل ها را جدا می کنیم، سپس گوجه فرنگی ها را به همراه حبه های سیر داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا پوره و یکدست شوند.سپس ار صافی  رد می کنیم تا هسته و پوست گوجه فرنگی گرفته شود.

■ سپس  فلفل ها را نیز به صورت جداگانه داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا یکدست شود ( می توان فلفل ها  را اول پخت سپس در غدا ساز ریخت) و از صافی عبور میدهیم و سپس کنار می گذاریم. در ادامه مخلوط گوجه فرنگی و سیر را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

■ حالا مواد را هر چند لحظه یک بار هم می زنیم تا آب اضافی موجود در تابه به طور کامل کشیده شود، سپس پوره فلفل را به همراه سرکه، روغن، فلفل سیاه و مقداری نمک به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط میکنیم.

بورانی کنگر /طرز تهیه ماست کنگر خوشمزه کرمانشاهی

■  حالا اجازه می دهیم سس  یک ساعت روی حرارت ملایم بماند تا کاملا آماده شود.و به علظت مناسب برسد.

■ پس از اینکه سس آماده شد طعم آنرا تست می کنیم، سپس در صورت تمایل می توانیم برای تندتر شدن سس از پودر فلفل قرمز تند نیز اضافه کنیم. در ادامه اجازه می دهیم سس در دمای محیط بماند تا کاملا خنک شود.

پس از اینکه سس کاملا خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

گل کلم تنوری خوشمزه و رژیمی +طرز تهیه

طرز تهیه دسر کدو حلوایی و به + خواص آب کدو حلوایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا