
ساندویچ غذای خوشمزه و پر طرفدار است در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه خوراک زبان خوشمزه و ساندویچ رپ مرغ و ساندویچ گوشت وقارچ را مشاهده کنید.
مواد لازم جهت تهیه ساندویچ زبان مکزیکی :
- زبان گوساله: 500 گرم
- پیاز :2 عدد
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- برگ مو: 2 عدد
- ساقه کرفس: 2 عدد
- روغن مایع : 3 قاشق غذا خوری
- لوبیا قرمز ( پخته شده یا کنسروی) : 3 قاشق غذا خوری
- فلفل هالوپینو : 1 عدد
- آواکادو رسیده: 2 عدد
- پنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی: 150 گرم
- گوجه فرنگی : 2 عدد
- کاهو :به میزان لازم
- خیار شور :به میزان لازم
- خامه ترش :1/2 فنجان
- نان ساندویچ: به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی :
- برای تهیه این ساندویچ خوشمزه ابتدا باید زبان را تمیز بشوید و در یک قابلمه مناسب به میزان لازم آب بریزید سپس ، زبان شسته شده ،1 عدد پیاز،نمک،فلفل،ساقه کرفس و برگ بو را در قابلمه بریزید و اجازه دهید زبان گوساله به مدت 3 تا 4 ساعت خوب بپزد ( می توانید از زود پز هم استفاده کنید ).
- پس از پختن زبان اجازه دهید کمی خنک شود سپس پوست آن بگیرید . زبان را کالباسی برش دهیدو کنار بگذارید.
- یک پیاز باقی مانده را نگینی خرد کنیدو در ماهی تابه با مقداری روغن تفت دهیدتا طلایی شود سپس لوبیای پخته شده ، نمک، فلفل هالاپینو را به پیاز سرخ شده اضافه کنیدو تفت دهید.
- مواد تفت داده شده را در غذا ساز بریزید و 3 قاشق از آب گوشت به آن اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا مواد پوره شوند سپس پنیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنیدتا مواد یکدست شود.
- زبان ها برش خورده را با مقداری روغن در تابه سرخ کنید تا 2 طرف آن طلایی شودو کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
- نان ساندویچ را برش بزنید و خمیر آن را خارج کنید و یک قاشق از پوره آماده شده روی نان ساندویچ پخش کنید . سپس زبان سرخ شده را درون نان بچینید و خیار شور و گوجه فرنگی روی آن قرار دهید و و در آخر کاهو را در ساندویچ قرار دهید و میل کنید
- اگر برش آواکادو و خامه ترش در دسترس بود به مواد داخل ساندویچ اضافه کنید.
ارسال دیدگاه