
سالاد کلم سفید
سالاد کلم سفید یکی از انواع سالادهای مجلسی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که شباهت هایی به سالاد اندونزی دارد. سالاد کلم سفید یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با نام سالاد رستورانی هم شناخته می شود و در اکثر رستوران ها و فست فودها همراه غذا سرو می شود.
مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه سالاد کلم سفید
●ابتدا هویج و کلم سفید را شسته و در آبکش یا روی پارچه تمیز گذاشته که آب آنها برود. سپس کلم را به صورت رشته ای درشت خرد می کنیم و داخل کاسه ای برای تهیه سالاد در نظر گرفته اید ریخته. در مرحله بعد هویج را با رنده درشت رنده کرده و به کاسه حاوی کلم سفید اضافه می کنیم.
●در این مرحله سرکه سیب را روی مخلوط هویج و کلم سفید می ریزیم و حدود یک دقیقه مواد را زیر و رو می کنیم تا سرکه سیب به تمام نقاط هویج و کلم سفید برسد. اضافه کردن مواد غذایی دیگر به این سالاد اختیاری می باشد.
●مثلا می توانید به دلخواه یک قاشق غذاخوری کنسرو ذرت یا یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و شوید خشک هم به سالاد اضافه کنید که سلیقه ای می باشد. حالا سالاد ما تقریبا آماده شد است و سس را آنرا درست می کنیم.
●در یک کاسه کوچک سس مایونز را به همراه عسل یا شکر و آب لیمو ترش به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم.
●حالا سس را به سالاد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. برای اینکه سالاد جا بیفتد و طعم سس به طور کامل به خورد مواد سالاد برود باید آنرا به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال گذاشت.

سالاد کلم سفید رستورانی
سالاد کلم سفید با کشمش
در دستور اصلی این سالاد کشمش وجود ندارد ولی اگر دوست دارید کشمش هم به سالاد خود اضافه کنید، دو قاشق غذاخوری کشمش پلویی را در آب سرد به مدت ۱۵ دقیقه بخیسانید سپس به همراهسس سالاد اضافه کنید.که طعم خوبی به سالاد می دهد.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه سالاد کینوا
ارسال دیدگاه