
سالاد نیکویز سالاد خوشمزه و مقوی فرانسوی هست که با تخم مرغ و فیله ماهی و سبزیجات تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سالاد نیکویز فرانسوی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه سالاد ماکاونی با تن ماهی و سالاد بادمجان عربی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد نیکویز
- تخممرغ: 4 عدد
- سیبزمینی : 100 گرم
- لوبیا سبز: 100 گرم
- سرکۀ بالزامیک: 2 قاشق سوپ خوری
- خردل: 1 قاشق چای خوری
- سیر: 2 حبه
- شکر: کمی
- روغن زیتون: 100 میلی لیتر
- کاهو و خیار: به میزان لازم
- فیلۀ ماهی کولی: 6 عدد
- زیتون سیاه: 12 عدد
- جعفری خرد شده: 1/4 لیوان
نکات مهم برای آب پز کردن تخم مرغ
- برای تهیه تخم مرغ آب پز حتما باید از تخم مرغ تازه استفاده کنید . یک راه شناخت تخم مرغ تازه این است که تخم مرغ را در آب بیندازید اگر تخم مرغ شناور نشود و ته ظرف برود هنوز تازه است.
- قبل از پخت تخم مرغ آن را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد .
- آب را داخل قابلمه بریزیدکمی نمک به آن اضافه کنید و بعد تخم مرغ ها را به آرامی در آب قرار دهید و قابلمه را روی اجاق بگذاریدتا بجوشد.
- در صورتی که تخم مرغ عسلی می خواهید ، بعد از به جوش آمدن آب، قابلمه را تا پنج دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
- بعد از 5 تا 6 دقیقه جوشیدن سفیده تخم مرغ تقریبا میپزد اما زرده آن نرم میماند
- بعد 7دقیقه، سفیده تخم مرغ کاملا سفت میشود اما زرده حالت کرمیاش را از دست نمیدهد.
- بعد از هشت دقیقه، زرده شروع به سفت شدن میکند.
- بعد از گذشت ۹ دقیقه، زرده و سفیده تخممرغ شما کاملا سفت میشود.
- پس از جوشیدن آب حرارت را خاموش کنید و تخم مرغها را درون آب سرد بیندازید و بعد از چند دقیقه پوست تخم مرغهای آب پز شده را بگیرید.
- بعد از پوست گرفتن تخم مرغ ها می توانید آن را مصرف کنید یا تا فردا درون یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه سالاد نیکویز
- برای تهیه سالاد نیکویز تخممرغها را آبپز کنید به روشی که در بالا توضیح دادیم .
- سپس پوست تخم مرغ ها را بگیرید و کنار بگذارید.
- سیبزمینیها راخوب بشوییدو با آب و نمک درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آبپز شود مراقب باشید سیب زمینی له نشود. . در 2 دقیقۀ آخر پخت سیب زمینی ها لوبیا سبز نصف شده را هم اضافه کنید.
- لوبیا سبز ها را از آب جوش خارج کنید و در آب یخ زده بیندازید.سپس آبکش کنید و کنار بگذارید
- وقتی که سیبزمینیها سرد شدند پوست آنها رابگیرید ، آنها را نصف کنید، یابه چهار قسمت تقسیم کنیدو کنار بگذارید.
- حال یک کاسه مناسب بردارید سرکه بالزامیک، خردل، سیرله شده، شکر، نمک دریایی و فلفل سیاه را در آن بریزید و با هم ترکیب کنید. به تدریج روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که سس شما غلیظ شود.
- تخممرغها آبپز شده را به چهار قسمت تقسیم کنید.
- یک ظرف سرو بدارید و کاهو و خیارخرد شده را در ظرف بریزید و پهن کنید سپس تخم مرغ، سیبزمینی، لوبیا، ماهی، زیتون و جعفری را به ترتیب روی کاهو بچینیدو سس را روی مواد بریزیدو به آرامی ترکیب کنید. سالاد نیکویز شما آماده هست نوش جان .
ارسال دیدگاه