مواد لازم برای  تهیه سالاد نخود مراکشی:

  • ۱ و ۱/۴ فنجان نخود
  • ۱ پیاز متوسط
  • ۴ حبه سیر
  • تقریبا یک قاشق چایخوری زیره سبز
  • ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۳ قاشق روغن زیتون
  • ۱ لیموی ترش تازه
  • دسته‌ی کوچکی جعفری ساطوری شده
  • دسته‌ی کوچکی  گشنیز ساطوری شده
  • فلفل سیاه و نمک

سالاد نخود و پیاز مراکشی

طرز تهیه سالاد نخود و پیاز مراکشی:

■ نخودها را ۲۴  ساعت قبل خیس کنیدو چند بار آب آن را عوض کنید

■  بعد   در یک قابلمه بریزید و تا جایی که روی نخودها را بپوشاند، آب اضافه کنید و اجازه دهید که بجوشد. حرارات را متوسط کنید و اجازه دهید تقریبا ۴۵ دقیقه نخودها کاملا بپزند و نرم شوند. زمانی که نرم و پخته شدند آن‌ها را آبکش کنید و نخودهای گرم را به یک کاسه اضافه کنید.

■ پیازهای بسیار نازک برش داده شده، سیر له شده ، زیره سبز و پاپریکا را اضافه کنید و کاملا بهم بزنید تا مزه‌ها ترکیب شوند. حالا گشنیز، جعفری، آب لیموترش تازه و روغن زیتون را اضافه کنید. و در انتهای نمک و فلفل سیاه را طبق ذائقه خودتان به سایر مواد بیفزایید.

■ به همین سادگی و در چند مرحله این سالاد هیجان انگیز و فوق‌العاده خوشمزه آماده شد. حتی می‌توانید آن را با نان سرو کنید.

اگر دوست داشتید که یک غذای ساده و سبک برای شام داشته باشید هم، این سالاد می‌تواند یک انتخاب سالم و پر از ویتامین باشد.

نکته: در دستورالعمل اصلی از یک قاشق چایخوری زیره سبز استفاده شده‌ است، طبق ذائقه خودتان می‌توانید مقدار آن را کم‌تر کنید.

نکته: زمانی که مواد را با هم ترکیب می‌کنید، دقت داشته باشید که نخودها گرم باشند، به این ترتیب طعم‌های مختلف را به خود جذب می کند.