طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی با سس انار

یکشنبه، ۱ تیر ۱۳۹۹ آشپزی

۲۲:۴۶:۱۷فتوش سالادخوشمزه ای است که به عنوان پیش غذا هم است. که  با توجه به فصل و مزه ، سبزیجات و گیاهان مختلفی که در همان فصل وجود دارد درست می شود .سبزیجات در تکه های نسبتا بزرگی خرد می شوند .معمولا در طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی گاهی از سماق نیز استفاده می شود تا مزه ای ترش ایجاد کرد .در لبنان سبزی به نام بعله است که  در این سالاد استفاده می کنند که نام دیگر آن قرفه است .در اینجا شما می توانید از ریحان و جعفری استفاده نمائید .

مواد لازم:

  • نعناع تازه : یک دسته کوچک ( یا جعفری ، ریحان استفاده کنید )
  • خیار : ۲ عدد
  • گوجه فرنگی کوچک  :۲  عدد
  • تربچه : ۴ عدد
  • پیازچه : ۳ عدد
  • فلفل سبز : ۱ عدد
  • نان عربی ( پیتا )  یا لواش : نصف یک عدد
  • کاهو: نصف عدد

مواد لازم  برای  سس سالاد فتوش

روغن زیتون : ۵تا۶ قاشق غذا خوری

■آبلیمو:۱/۴ استکان

■نمک :۱ قاشق چای خوری

■سماق : ۲ قاشق غذا خوری

■رب انار : ۲ قاشق غذا خوری

 

■ سبزیجات ( کاهو ، نعناع ، جعفری ، ریحان ، پیازچه ) را شسته ، آب اضافی آن را بگیرید و درشت خرد کنید .

■ خیار ، گوجه ، تربچه ، فلفل سبز را نیز شسته و حلقه حلقه خرد کنید ، همه را در یک کاسه بزرگ بریزید .

■ نان پیتا را یا لواش را به شکل مربع برش داده و سرخ کنید .یا بر روی آن اسپری روغن بپاشید و در فر قرار دهید تا برشته و روغنی شود ، کنار بگذارید .

■تمام مواد لازم برای سس را در مخلوط کن ریخته ، روی سالاد بریزید و هم بزنید تا کلیه مواد به سس آغشته شوند .

تمام سبزیجات خرد شده و سس آماده شده رادر ظرف پذیرایی ریخته و در پایان نان های روغنی را روی آن بریزید و سرو نمائید .

نوش جان

 

 

طرز تهیه لوکوم هویج (دسر ترکی)

رولت مرغ چرخ شده مجلسی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا