
طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی با سس انار
سالاد فتوش یک غذای خوشمزه است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا نیز سرو کرد. این سالاد با توجه به فصل و مزه مختلف، با استفاده از سبزیجات و گیاهان موجود در همان فصل تهیه میشود. سبزیجات به تکههای نسبتاً بزرگ خرد شده و در تهیه سالاد فتوش لبنانی، گاهی از سماق نیز برای ایجاد مزه ترش استفاده میشود. در لبنان، سبزی به نام بعله یا قرفه نیز برای تهیه این سالاد استفاده میشود. ریحان و جعفری نیز میتوانند به عنوان افزودنی در این سالاد به کار روند.

طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی با سس انار
مواد لازم سالاد فتوش لبنانی
- نعناع تازه : یک دسته کوچک ( یا جعفری ، ریحان استفاده کنید )
- خیار : 2 عدد
- گوجه فرنگی کوچک :2 عدد
- تربچه : 4 عدد
- پیازچه : 3 عدد
- فلفل سبز : 1 عدد
- نان عربی ( پیتا ) یا لواش : نصف یک عدد
- کاهو: نصف عدد
مواد لازم برای سس سالاد فتوش
- روغن زیتون : 5تا6 قاشق غذا خوری
- آبلیمو:1/4 استکان
- نمک :1 قاشق چای خوری
- سماق : 2 قاشق غذا خوری
- رب انار : 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی
طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی
برای تهیه این سالاد، ابتدا سبزیجات را شسته، آب آنها را باز کرده و آنها را به صورت خرد شده در مخلوط کن قرار دهید. سپس خیار، گوجه، تربچه و فلفل سبز را نیز شسته و به صورت حلقه حلقه خرد کرده و همه را در یک کاسه بزرگ بریزید. بهتر است نان پیتا یا لواش را به شکل مربع برش داده و سرخ کنید. همچنین میتوانید روی آن اسپری روغن بپاشید و در فر قرار دهید تا برشته و روغنی شود. سپس تمام مواد لازم برای سس را در مخلوط کن ریخته و روی سالاد بریزید و هم بزنید تا کلیه مواد به سس آغشته شوند. در نهایت، تمام سبزیجات خرد شده و سس آماده شده را در ظرف پذیرایی قرار داده و در پایان نانهای روغنی را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
ارسال دیدگاه