سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها – آشپزی

جمعه 5 آبان 1396 آشپزی

مجله سرآشپز: برای تهیه این سالاد خوشمزه کافیست چند نوع سبزی خوش طعم را با مقداری چاشنی ترکیب کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • آب غوره: 2 ق س
  • زرشک: 2 ق س
  • گردو (خرد شده): 2 ق س
  • سیر (رنده شده): 2 حبه
  • پیازچه (خرد شده): 5 عدد
  • پودر آویشن: یک دوم ق چ
  • پودر زیره: یک دوم ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • سبریجات معطر (خرد شده): 250 گرم

 

 سالاد سبزیجات

روش تهیه


1.    آب غوره، زرشک، گردو، سیر، پیازچه، پودر آویشن، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.

2.    سبریجات معطر (تره، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، نعنا، گشنیز) را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

3.    مخلوط مواد را داخل ظرف درداری ریخته و به مدت 60 دقیقه داخل یخچال بگذارید. بعد سرو کنید.

منبع : برترینها

کلم پلو شیرازی

دستور پخت کلم قمری پلو در انواع مختلف

دامپلینگ پنیر کبابی؛ یک غذای هیجان انگیز - آشپزی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا