سالاد / طرز تهیه سالاد بادمجان عربی

سه‌شنبه 26 مهر 1401 آشپزی
salad bademjan

سالاد بادمجان یک پیش غذای خوشمزه عربی است.  در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سالاد بادمجان عربی همراه باشید همچنین طرز تهیه ترشی مقدوس عربی و ترشی بادمجان  شکم پر تبریزی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد بادمجان

  • بادمجان بزرگ: ۱ عدد
  • پیاز :۲ عدد
  • خیار :۲ عدد
  • فلفل دلمه ای : ۱ عدد
  • گوجه فرنگی :۱ عدد
  • سس گوجه فرنگی و سس کچاب تند  : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل  :به مقدار لازم
  • نعنا تازه:  10 برگ
سالاد بادمجان

سالاد بادمجان

طرز تهیه سالاد بادمجان عربی

  1.  برای تهیه سالاد بادمجان از بادمجان شیرین و بدون تخم استفاده کنید .
  2. ابتدا بادمجان  را بشویید و سپس پوست آنها را بگیرید و خلالی  باریک خرد کنید.
  3. سپس  در یک تابه به میزان فراوان روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس بادمجان ها را به روغن داغ اضافه کنید تا سر خ و طلایی شود.سپس بادمجان سرخ شده را از تابه خارج کنید و در سبد فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود
  4. بعدپیاز خلالی خردکنید و در همان تابه سرخ کنید تا طلایی شود .
  5.  فلفل دلمه خلالی خرد شده را نیز در روغن به مدت 2 دقیقه سرخ کنید تا نرم شود نیاز نیست رنگ آن تغییر کند.همه مواد سرخ شده را در سبد فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.( یا روی دستمال قرار دهید )
  6. خیار را خلالی خرد کنید و گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید  .
  7.  برگ نعناع  را با چاقو خرد کنید .
  8. یک کاسه مناسب بردارید و  بادمجان و پیاز و فلفل دلمه سرخ شده را داخل کاسه بریزید و سپس خیار خرد شده و گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.  به آنها نمک وفلفل و سس گوجه فرنگی و کمی کچاب تند اضافه کنید و هم بزنید اگر بادمجان له شد مشکلی نیست .
  9. حال سالاد بادمجان را به مدت ۱ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برن  .
  10. بعد ار این مدت سالاد بادمجان آماده هست . این سالاد سرد سرو می شود این سالاد را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مسقطی شیراز ی/ طرز تهیه مسقطی شیرازی خوشمزه
مافین اشترودل سیب

دستور پخت آسان مافین اشترودل سیب

خوراک کدو سبز

خوراک / طرز تهیه خوراک کدو سبز با خامه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا