سالاد/ طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

جمعه 26 فروردین 1401 آشپزی
salad makarony

سالاد ماکارونی  از جمله سالاد های خوشمزه و پر طرفدار است که می توان به روشهای مختلف تهیه کرد در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سالاد ماکارونی فوری با تن ماهی با ما همراه باشید . همچنین طرز تهیه سالاد روسی و سالادکلم سفید رستورانی و سالاد انار و سالاد سزار را مشاهده کنید

 مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

برای ۴ نفر

  • ماکارونی شکل دار: ۳۰۰ گرم
  • ذرت :۱۰۰ گرم
  • نخود فرنگی:۱۰۰ گرم
  • تن ماهی : ۱ عدد (۱۸۰ گرمی)
  • خیار شور: ۱۰۰ گرم
  • جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش:۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • آویشن و روغن زیتون :به مقدار کافی
سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی با تن ماهی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

  1.   برای تهیه سالاد ماکارونی فرمی با تن ماهی ابتدا تن ماهی را به مدت 20 دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید.
  2.  یک قابلمه مناسب  بردارید و به اندازه لازم در آن آب بریزیدو روی شعله گاز قرار دهید و به آن 1 قاشق چای خوری نمک و 1 قاشق غذا خوری روغن اضافه کنیدو اجازه دهید آب بجوشد .
  3. وقتی آب به جوش آمد ماکارونی را به آن اضافه کنید،  اجازه دهید ماکارونی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزد، سپس ماکارونی را   آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید و اجازه دهید آب اضافه آن خارج شود .
  4.  حال تن ماهی جوشیده شده را باز کنید و روغن اضافی آن بریزید.
  5. حال یک کاسه بزرگ بردارید و تن ماهی را در آن بریزد.سپس ماکارونی پخته شده را اضافه کنید و در ادامه نخود فرنگی پخته شده و ذرت آبپز شده را به مواد اضافه کنید.  خیار شور نگینی خرد شده و جعفری ریز خرد شده را به مواد سالاد اضافه کنید.(اگر جعفری نداشتیداز شوید خشک استفاده کنید|) .
  6.  حال سس سالاد را آماده کنید .
  7. سس مایونز( در صورت تمایل از ماست استفاده کنید ) و آب لیمو ترش داخل یک کاسه بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید  و سپس  مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به مواد سس اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
  8. حال سس را به مواد سالاد ماکارونی اضافه کنید و مواد را زیر و رو کنید تا سس به تمام نقاط سالاد برسد.
  9. در پایان روی سالاد ماکارونی را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت سالاد ماکارونی را  در یخچال قرار دهید تا سالاد جا بیفتد
  10. می توانید بسته به سلیقه به این سالاد کاهو یا کلم اضافه کنید.
  11. بعد از 2 ساعت سالاد را سرو کنید .
درست کردن بامیه و زولبیا خانگی

درست کردن بامیه و زولبیا خانگی

روش های رفع ادویه زیاد در غذا

روش های رفع ادویه زیاد در غذا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا