ساخت روغن خراطین
روغن خراطین به دلیل توانایی کلاژن ساز و الانتین باعث حجم دادن میشود ، به طوری که این روغن کم کم دارد جای عمل های پر خطر پروتز را میگیرد ، این حجم موقتی نیست و همین امر موجب شهرت این روغن شده است
روشهای تشخیص روغن خراطین اصل
- ماده: ماده اصلی روغن خراطین، کرم خراطین یا همان کرم خاکی ایزینیا فوتیدا است که امروزه طی فرایندی خاص و با کمک تجهیزات پیشرفته، ترکیبات و عناصر خود را وارد روغنهای پایه مینماید.
- رنگ: روغن خراطین اصل خرمایی یا قهوهای مایل به تیره است که به مرور بر اثر ته نشین شدن ذرات معلق خراطین، رنگ این روغن زرد میشود.
- بو: روغن خراطین اصل بویی گرم و نسبتا تند دارد.
- حالت: روغن خراطین اصل بهصورت روغنی و مایع است و به هیچ عنوان سفت و جامد نیست. بنابراین از خرید روغنی که بصورت کِرِم و جامد و در بستههای تیره رنگ است، خودداری فرمائید.
لازم به ذکر است، روغن خراطین اصل هنگام مصرف، موجب گرم شدن در اندام میشود و اصلا نباید با حالت پف فوری و غیرطبیعی همراه باشد. اگر اینطور باشد به این معنی است که روغن تقلبی بوده و دارای مواد شیمیایی کورتوندار است که موجب پف کردن موقت میشود و متأسفانه عوارض زیاد دارد.
بر اساس توصیه پزشکان متخصص طب سنتی، با توجه به اینکه بیشتر مردم تخصص شناسایی و تشخیص روغن خراطین اصل را ندارند و رنگ و بوی مشابه را هم میشود به صورت تقلبی ایجاد کرد، افراد میتوانند با مراجعه به داروخانههای دانشگاه و کلینیکهای طب سنتی روغن خراطین را با اطمینان تهیه کنند. برای اشنایی با مهمترین خواص روغن خراطین و تجربه مصرف کنندگان مطالعه مطلب زیر را پیشنهاد میکنیم.
طرز تهیه روغن خراطین خانگی
ترکیبات لازم: کرم خراطین ۱ واحد، روغن زیتون ۲ واحد
سایر ویژگیهای روغن خراطین اصل
کرمی که برای تهیه روغن خراطین استفاده میشود، دارای نام علمی آیزینیا فوتیدا است که در زبان فارسی به کرم قرمز خاکی حلقوی بارانی و در سطح بین المللی به کرم قرمز کالیفرنیایی (Red Worm California) معروف است. از کرم خراطین اولین بار دانشمند ایرانی ابوعلی سینا، روغنی را تهیه نمود و آن را با روغن زیتون و با روغن کنجد ترکیب کرده و برای درمان بیماریها استفاده میکرد. این کرم با تولید مثل هر هفته، با ویژگی داشتن ۷۰ درصد پروتئین در مقایسه با درصد پروتئین گوشت قرمز (۲۵%) یعنی بیش از سه برابر و همچنین دارای امگا ۳ یکی از مخلوقات نادر خداوند از لحاظ مواد غذایی میباشد.
این روغن دارای ۷۰ درصد پروتئین و ترکیبات امگا ۳، امگا ۶، امگا ۹ و مواد مغذی فراوان است. همچنین ویتامینهای موجود در روغن خراطین اصل شامل ریبوفلاوین، پانتونیک اسید، تیامین، پیریدوکسین، ویتامین ب ۱۲، اسید فولیک و بیوتین است که تاثیر به سزایی در غذا رسانی به بافتهای پوستی و تولید کلاژن دارد.
همچنین این روغن دارای خواص متفاوتی نظیر اثرات آنتی اکسیدانی و محرک رشد سلولی است و استفاده از آن باعث بازسازی اپی تلیوم و افزایش سنتز برخی فاکتورهای رشد میشود. در مکانیسم این محصول میتوان افزایش مقدار کلاژن و آرایش منظمتر رشتههای کلاژنی، تکثیر فیبروبلاستی، تحریک روند رگزایی و کاهش تعداد سلولهای آماس را نام برد. هم اکنون نیز بیشتر شرکتهای پیشتاز صنعت تولید مواد آرایشی، از این روغن برای تولید انواع صابون و کرم استفاده میکنند. علاوه بر این فضولات این کرم کودی بنام ورمی کمپوست با خواص منحصر بفردی تولید میکند.
ارسال دیدگاه