طرز تهیه زیره پلو مازندرانی خوشمزه

دوشنبه، ۵ خرداد ۱۳۹۹ آشپزی

مواد لازم:

برنج ۵ پیمانه

سینه مرغ۱ کیلو

پیاز ۱ عدد

پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری

نمک و زرد چوبه به اندازه لازم

زرشک ۱۰۰گرم

کشمش ۳۰۰گرم

زیره سیاه نیم کوب ۱ قاشق غذا خوری

دارچین وفلفل سیاه نیم کوب ۱ قاشق غذا خوری

شنبلیله خشک و سایید۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه زیره پلو

۱: برنج را ۳ ساعت قبل از پخت به خوبی شسته و در آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید.

۲:برنج را با زرد چوبه و نمک بپزید و آبکش کنید.

۳ : ادویه ها را با هم مخلوط کرده (شنبلیله خشک،دارچین، فلفل سیاه،زیره سیاه )می توان ادویه ها را طبق سلیقه و ذائقه کم وزیاد کرد.

۴ته قابلمه ته دیگ دلخواه را انداخته سپس برنج و ادویه را لایه به لایه ریخته و در آخر روغن حیوانی یا کره حیوانی روی برنج داده و برنج را دم کنید.

۵:سینه مرغ را با  آب ،ادویه و نمک و پیاز   آب پز کرده، سپس   به قطعات کوچک  برش داده و با روغن سرخ کنید وپیاز داغ را نیز به آن اضافه کرده و کنار گذاشته .

۶:زرشک و کشمش جدا ، جدا  با روغن یا کره تفت داده  و کنار گذاشته .

۷ برنج دم کشیده را در سینی کشیده و روی آن را با مرغ سرخ شده ، پیاز داغ، کشمش و زرشک تزیین کنید

.نوش جان

 

 

 

تهیه ترشی انبه کال باروغن زیتون

طرز تهیه نوشیدنی های خنک تابستانی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا