طرز تهیه زیره پلو خوشمزه و ساده

جمعه 22 فروردین 1404 آشپزی
۱۰۲۹۳۱

زیره پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم‌های دلپذیر ادویه‌جات و مرغ تهیه می‌شود. این غذا به خاطر عطر و طعم خاصش در مهمانی‌ها و مناسبت‌های ویژه سرو می‌شود.

مواد لازم:

  • برنج: 5 پیمانه
  • سینه مرغ: 1 کیلو
  • پیاز: 1 عدد
  • پیاز داغ: 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک و زرد چوبه: به اندازه لازم
  • زرشک: 100 گرم
  • کشمش: 300 گرم
  • زیره سیاه نیم کوب: 1 قاشق غذا خوری
  • دارچین و فلفل سیاه نیم کوب: 1 قاشق غذا خوری
  • شنبلیله خشک و سایید: 1 قاشق مربا خوری

زیره پلو

طرز تهیه زیره پلو

  1. برنج را 3 ساعت قبل از پخت به خوبی شسته و در آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید.
  2. برنج را با زرد چوبه و نمک بپزید و آبکش کنید.
  3. ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده (شنبلیله خشک، دارچین، فلفل سیاه، زیره سیاه) می‌توان ادویه‌ها را طبق سلیقه و ذائقه کم و زیاد کرد.
  4. ته قابلمه ته دیگ دلخواه را انداخته، سپس برنج و ادویه را لایه به لایه ریخته و در آخر روغن حیوانی یا کره حیوانی روی برنج داده و برنج را دم کنید.
  5. سینه مرغ را با آب، ادویه و نمک و پیاز آب‌پز کرده، سپس به قطعات کوچک برش داده و با روغن سرخ کنید و پیاز داغ را نیز به آن اضافه کرده و کنار بگذارید.
  6. زرشک و کشمش جدا، جدا با روغن یا کره تفت داده و کنار بگذارید.

7. برنج دم کشیده را در سینی کشیده و روی آن را با مرغ سرخ شده، پیاز داغ، کشمش و زرشک تزیین کنید.

نوش جان!

s

نوشیدنی خوشمزه اسموتی: راهی سالم برای نجات روز

۱۲۳۰۰۷ 1

طرز تهیه همبرگر خوشمزه با ادویه مخصوص

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا