طرز تهیه زیره پلو مازندرانی خوشمزه

دوشنبه 5 خرداد 1399 آشپزی

مواد لازم:

برنج 5 پیمانه

سینه مرغ1 کیلو

پیاز 1 عدد

پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری

نمک و زرد چوبه به اندازه لازم

زرشک 100گرم

کشمش 300گرم

زیره سیاه نیم کوب 1 قاشق غذا خوری

دارچین وفلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق غذا خوری

شنبلیله خشک و سایید1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه زیره پلو

1: برنج را 3 ساعت قبل از پخت به خوبی شسته و در آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید.

2:برنج را با زرد چوبه و نمک بپزید و آبکش کنید.

3 : ادویه ها را با هم مخلوط کرده (شنبلیله خشک،دارچین، فلفل سیاه،زیره سیاه )می توان ادویه ها را طبق سلیقه و ذائقه کم وزیاد کرد.

4ته قابلمه ته دیگ دلخواه را انداخته سپس برنج و ادویه را لایه به لایه ریخته و در آخر روغن حیوانی یا کره حیوانی روی برنج داده و برنج را دم کنید.

5:سینه مرغ را با  آب ،ادویه و نمک و پیاز   آب پز کرده، سپس   به قطعات کوچک  برش داده و با روغن سرخ کنید وپیاز داغ را نیز به آن اضافه کرده و کنار گذاشته .

6:زرشک و کشمش جدا ، جدا  با روغن یا کره تفت داده  و کنار گذاشته .

7 برنج دم کشیده را در سینی کشیده و روی آن را با مرغ سرخ شده ، پیاز داغ، کشمش و زرشک تزیین کنید

.نوش جان

 

 

 

تهیه ترشی انبه کال باروغن زیتون

تهیه همبرگر خوشمزه در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا