طرز تهیه چورک زیتون – آشپزی

چهارشنبه 5 آبان 1400 آشپزی
زیتون

چورک زیتون، نوعی پیش غذا است که حتی برای صبحانه هم می توانید آن را درست کنید.

البته برای درست کردنش باید کمی حوصله به خرج دهید. طعم زیتون رکن اصلی این پیش غذاست و پنیر موزارلا طعم دهنده قوی این پیش غذا میباشد

 

مواد مورد نیاز چورک زیتون :

  • سوسیس (نگینی خردشده): 4 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پیاز کوچک (نگینی خردشده): 1 عدد
  • پنیر موزارلا (رنده شده): 150 گرم
  • جعفری (خردشده): یک دوم پیمانه
  • زیتون سبز بدون هسته (ریز خرد شده): 10 عدد
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • آرد: 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1 ق چ
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 ق س

 

زیتون

روش پخت چورک زیتون :

تخم مرغ را درون کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید (1 قاشق سوپخوری از آن را کنار بگذارید)

 

سوسیس (به جای ان می توانید گوشت چرخ کرده سرخ شده با روغن کم یا قارچ خام و یا سینه مرغ پخته شده استفاده کنید)

 

پیاز، پنیر موتزارلا، یک دوم پیمانه روغن مایع، روغن زیتون، جعفری، زیتون، نمک و فلفل قرمز را به تخم مرغ اضافه کنید.

 

آرد و بیکینگ پورد را نیز کم کمک به مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد.

 

کف و اطراف ظرف نسوزی را با مقداری روغن مایع چرب کنید. سپس مواد را در آن بریزید.

کوکی شطرنجی

 

بعد با پشت قاشقی روی آن را صاف کنید و روی آن را با استفاده از قلم مویی که تخم مرغ (کنار گذاشته شده) آغشته کنید.

 

ظرف حاوی مواد را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود

 

سپس آن را درون ظرفی قرار دهید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

سوپ سیب زمینی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای

طرز تهیه کارامل

طرز تهیه کارامل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا