زیتون پرورده/ طرز تهیه زیتون پرورده لبنانی

دوشنبه 31 مرداد 1401 آشپزی
zyton parvarde

زیتون پرورده چاشنی بسیار خوشمزه هست که با زیتون بدون هسته تهیه می شود زیتون پررورده را به روشها  مختلف تهیه می کنند .زیتون پرورده شمالی که با زیتون و سبزی معطر شمالی و گردو خرد شده و رب انار تهیه می شود و طعم آن با زیتون پرورده لبنانی تفاوت دارد.در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه زیتون پرورده لبنانی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه ترشی زیتون با قارچ  و ترشی  زیتون عسلی مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده لبنانی

  • زیتون بی هسته: ۵۰۰ گرم
  • هویج :۲ عدد
  • فلفل دلمه سبز و قرمز:۱ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • مخلوط سرکه سیب و آبغوره :به مقدار لازم
  • شوید خشک: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک به مقدار لازم
زیتون پرورده

زیتون پرورده لبنانی

طرز تهیه زیتون پرورده لبنانی با روغن زیتون

  1.  برای تهیه زیتون پرورده لبنانی از زیتون بدون هسته استفاده کنید یا اگر زیتون شما هسته دارد از هسته گیر استفاده کنید سپس زیتون را بشویید آبکش کنیدو وقتی آب اضافه آن گرفته شد زیتون را خلالی خرد کنید.
  2. هویج ها را نیز تمیز بشویید و پوست بگیرید و با دنده ریز رنده رنده کنید .
  3. پوست سیرها را بگیریدو خلالی خرد کنید.
  4. فلفل دلمه قرمز و سبز را بشویید و خلالی یا نگینی خرد کنید
  5. تمام مواد خرد شده را درون یک کاسه بریزید و هم بزنید سپس  ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون و شوید خشک و مخلوط سرکه سیب و آبغوره و نمک را به مواد  اضافه کنید ومواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند
  6. زیتون پرورده را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید  تا مزه ها به خورد هم برود سپس میل کنید.
  7.  زیتون پرورده لبنانی برای ۱۰ روز در یخچال  قابل نگهداری است و بهتر استدر مقدار کم تهیه کنید و میل کنید.

نکته :
برای ۱ پیمانه زیتون خلالی شده ۱/۲ پیمانه سرکه و آبغوره کافی می باشد.

deseranjir

دسرانجیر/ طرز تهیه دسرانجیر و گردو مخصوص کودکان و سالمندان

shire sibe

شیره سیب/ 2طزر تهیه شیره سیب یا عسل سیب درختی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا