زیتون پرورده چاشنی بسیار خوشمزه هست که با زیتون بدون هسته تهیه می شود زیتون پررورده را به روشها مختلف تهیه می کنند .زیتون پرورده شمالی که با زیتون و سبزی معطر شمالی و گردو خرد شده و رب انار تهیه می شود و طعم آن با زیتون پرورده لبنانی تفاوت دارد.در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه زیتون پرورده لبنانی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه ترشی زیتون با قارچ و ترشی زیتون عسلی مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده لبنانی
- زیتون بی هسته: ۵۰۰ گرم
- هویج :۲ عدد
- فلفل دلمه سبز و قرمز:۱ عدد
- سیر: ۳ حبه
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- مخلوط سرکه سیب و آبغوره :به مقدار لازم
- شوید خشک: ۱ قاشق چای خوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه زیتون پرورده لبنانی با روغن زیتون
- برای تهیه زیتون پرورده لبنانی از زیتون بدون هسته استفاده کنید یا اگر زیتون شما هسته دارد از هسته گیر استفاده کنید سپس زیتون را بشویید آبکش کنیدو وقتی آب اضافه آن گرفته شد زیتون را خلالی خرد کنید.
- هویج ها را نیز تمیز بشویید و پوست بگیرید و با دنده ریز رنده رنده کنید .
- پوست سیرها را بگیریدو خلالی خرد کنید.
- فلفل دلمه قرمز و سبز را بشویید و خلالی یا نگینی خرد کنید
- تمام مواد خرد شده را درون یک کاسه بریزید و هم بزنید سپس ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون و شوید خشک و مخلوط سرکه سیب و آبغوره و نمک را به مواد اضافه کنید ومواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند
- زیتون پرورده را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود سپس میل کنید.
- زیتون پرورده لبنانی برای ۱۰ روز در یخچال قابل نگهداری است و بهتر استدر مقدار کم تهیه کنید و میل کنید.
نکته :
برای ۱ پیمانه زیتون خلالی شده ۱/۲ پیمانه سرکه و آبغوره کافی می باشد.
ارسال دیدگاه