طرز تهیه زیتون پرورده لبنانی خوشمزه و ساده

چهارشنبه 4 تیر 1404 آشپزی
zyton parvarde

زیتون پرورده یکی از چاشنی‌های خوشمزه است که به‌خصوص در غذاهای مدیترانه‌ای و خاورمیانه محبوبیت دارد. این چاشنی با زیتون بدون هسته تهیه می‌شود و به روش‌های مختلفی درست می‌شود. در اینجا، به طرز تهیه زیتون پرورده لبنانی می‌پردازیم که با استفاده از سبزیجات تازه و ادویه‌ها تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده لبنانی

  • زیتون بی هسته: ۵۰۰ گرم
  • هویج: ۲ عدد
  • فلفل دلمه سبز و قرمز: ۱ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • مخلوط سرکه سیب و آبغوره: به مقدار لازم
  • شوید خشک: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم

[زیتون پرورده زیتون پرورده لبنانی]

طرز تهیه زیتون پرورده لبنانی با روغن زیتون

  1. برای تهیه زیتون پرورده لبنانی، از زیتون بدون هسته استفاده کنید. در صورت استفاده از زیتون هسته‌دار، ابتدا هسته‌ها را خارج کنید و سپس زیتون را بشویید و آبکش کنید.
  2. هویج‌ها را تمیز بشویید، پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید.
  3. سیرها را پوست گرفته و خلالی خرد کنید.
  4. فلفل دلمه‌ای‌ها را بشویید و به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.
  5. تمام مواد خرد شده را در یک کاسه بریزید و هم بزنید. سپس ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون، شوید خشک، مخلوط سرکه سیب و آبغوره و نمک به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
  6. زیتون پرورده را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خوبی به هم ترکیب شوند. سپس آن را میل کنید.
  7. زیتون پرورده لبنانی برای ۱۰ روز در یخچال قابل نگهداری است و بهتر است در مقدار کم تهیه شود.

نکته: برای ۱ پیمانه زیتون خلالی شده، ½ پیمانه سرکه و آبغوره کافی است.

shire sibe

طرز تهیه شیره سیب خوشمزه و پرخاصیت

bamye polo

طرز تهیه بامیه پلو خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا