طرز تهیه زیتون های سوخاری

دوشنبه 15 شهریور 1400 آشپزی
طرز تهیه زیتون های سوخاری ایده ای خلاقانه برای تهیه یک پیش غذای خوشمزه و هیجان انگیز است. در کمتر از نیم ساعت، زیتون ساده را به زیتون سوخاری هایی شکم پر و فوق العاده خوش طعم تبدیل کنید. این زیتون ها برای پذیرایی در مجالس و میهمانی بسیار مناسب هستند.

مواد لازم:

  •     زیتون بدون هسته 200 گرم
  •     پیاز خرد شده 1 عدد
  •     سیر خرد شده 1 حبه
  •     ژامبون خرد شده (اختیاری) 2 ورق
  •     جعفری تازه و خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  •     فلفل به میزان دلخواه
  •     روغن زیتون بکر 2 قاشق غذاخوری
  •     آرد 1/2 فنجان
  •     تخم مرغ هم زده 1 عدد
  •     خرده نان یا پودر سوخاری 1/2 فنجان

طرز تهیه:

پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست پیدا کند.

مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها را با مواد پر کنید. آرد را در یک بشقاب و پودر سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید و پخش کنید.

در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زیتون ها را ابتدا در آرد بغلطانید، بعد در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.

وقتی روغن داغ شد زیتون ها را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید. زیتون ها را بچرخانید تا همه جای آن طلایی و برشته شود. سپس زیتون های سوخاری را خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود و بعد نوش جان کنید.

طرز تهیه سوشی با میگوی سوخاری

طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا