مواد لازم:
- زیتون بدون هسته 200 گرم
- پیاز خرد شده 1 عدد
- سیر خرد شده 1 حبه
- ژامبون خرد شده (اختیاری) 2 ورق
- جعفری تازه و خرد شده 4 قاشق غذاخوری
- فلفل به میزان دلخواه
- روغن زیتون بکر 2 قاشق غذاخوری
- آرد 1/2 فنجان
- تخم مرغ هم زده 1 عدد
- خرده نان یا پودر سوخاری 1/2 فنجان
طرز تهیه:
پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست پیدا کند.
مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها را با مواد پر کنید. آرد را در یک بشقاب و پودر سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید و پخش کنید.
در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زیتون ها را ابتدا در آرد بغلطانید، بعد در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
وقتی روغن داغ شد زیتون ها را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید. زیتون ها را بچرخانید تا همه جای آن طلایی و برشته شود. سپس زیتون های سوخاری را خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود و بعد نوش جان کنید.
ارسال دیدگاه