در این مطلب ریزه کاری دسرها فوقالعاده را برای شما توضیح دادهایم. همیشه این نکات ریز و کاربردیاند که باعث میشوند چیزی که درست کردهاید، از هر نظر کامل و خوشمزه شده باشد.
- اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم، یک رنگ را در ظرف ریخته و میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد.
- اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد، میتوانیم دوباره آن را بجوشانیم و غلیظ کنیم.
- برای اینکه میوه در ته ظرف قرار گیرد، ابتدا مقداری کمی ژله همراه با میوه را ریخته و در یخچال میگذاریم.
- در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.
- پودینگ سریعاً بسته میشود.
- نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.
- ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که بیرون نپرد.
- برای فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده و در فریزر به مدت 12 ساعت قرار دهیم. سپس بعد از بیرون آوردن، خوب بزنیم تا فرم بگیرد.
- مهمترین نکته در پودینگها، تازه بودن تمام مواد است.
- در مورد ژلهها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوتها باید مشخص باشد.
- پودر ژلاتینها کهنه نباشد.
- دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.
- طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آب گرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم میزنیم.
- اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد، در فاصله زمانی که ژله رنگ اول در یخچال ببندد، اگر ژله رنگ دوم کمی سفت شود، میتوانیم آن را گرم کرده و روی ژله اولی بریزیم.
- تزئین ژله و دسرهایی که برای سفت شدن در یخچال قرار میگیرند، همواره بعد از بیرون آوردن از یخچال باید انجام گیرد.
- از آنجا که تهیه دسر و ژلهها چندین بار تمرین شدهاند، توجه داشته باشید که مواد را دقیقاً به همان میزان که گفته شده است استفاده کنید.
- دستور تهیه خامه فرم گرفته: 200 گرم خامه را با 100 گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت 12 ساعت در یخچال میگذاریم. سپس با همزن به مدت 3 تا 4 دقیقه میزنیم تا شکل بگیرد.
ارسال دیدگاه