
رپ مرغ یک ساندویچ خوشمزه و فوری است . رپ مرغ به روشهای مختلف تهیه می شود و بسته به سلیقه و ذائقه افراد می توان از مواد مختلف استفاده کرد. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه دو نوع ساندویچ رپ مرغ با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه ساندویچ همبرگر مخصوص و ساندویچ مرغ را ببینید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ رپ مرغ یونانی
- نان پیتا: ۳ عدد
- فیله مرغ: ۳ عدد
- خیار: ۲ عدد متوسط
- هویج: ۱ عدد
- کاهو: به میزان دلخواه
- پودر سیر: ۱/۴ قاشق چای خوری
- پاپریکا: ۱/۴ قاشق چای خوری
- سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذا خوری
- آویشن و نمک: به میزان دلخواه
مواد لازم برای سس رپ
- جعفری ریز خرد شده: به میزان دلخواه
- سیر: ۲ حبه
- پنیر خامهای: ۵۰ گرم
- سس مایونز: ۲۰۰ گرم
- لیمو ترش: ۱ عدد
- نمک و فلفل: به میزان دلخواه
طرز تهیه سس رپ مرغ
ابتدا سس ساندویچ را تهیه کنید.در یک کاسه مناسب، سس مایونز و پنیر خامهای را با هم خوب ترکیب کنید تا یک دست شود از هم زن استفاده کنیدسپس سیر له شده را اضافه کنید( پودر سیر را می توان جایگزین سیر تازه کرد ) در ادامه جعفری ساطوری شده و نمک و آب لیموی تازه را اضافه کنید و مواد سس را هم بزنید . سس را در ظرف مناسب بریزید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ
- برای تهیه ساندویچ رپ مرغ ابتدا گوشت مرغ را مزه دار کنید در اینجا ما از فیلههای مرغ استفاده کردیم .
- فیله مرغ را در یک ظرف قرار دهید و سرکه بالزامیک، پودر آویشن، نمک، پاپریکا و پودر سیر اضافه کنید و مواد را خوب ترکیب کنید . مرغها را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و مزه دار شود
- در یک تابه تفلونی مقداری روغن بریزید و فیلهها را در آن سرخ کنید. سپس فیلههای سرخ شده را برش بزنید.
- کاهو، خیار و هویج را نگینی خرد کنید. نانها را به اندازه دلخواه برش بزنید و مقداری از سس را روی نان بریزید. برشهای کاهو، خیار و هویج را روی سس بریزید و مرغ برش زده را به آنها اضافه کنید و ساندویچ را بپیچید و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ رپ مرغ به روش دوم
- گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده : ۱ لیوان
- پیاز قرمز کوچک: ۱عدد
- خیار: ۱ عدد
- حمص نخود: ۳۰۰ گرم
- نان پیتا: ۵ عدد
- سینه مرغ: ۸۰۰ گرم
- آبلیمو تازه: ۳ قاشق غذا خوری
- سیر له شده: ۳ حبه
- پودر آویشن: ۱/۲ قاشق غذا خوری
- روغن زیتون: ۱/۴ لیوان
- فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
- مواد لازم برای سس رپ ساندویچ
- ماست یونانی: ۱/۲ لیوان
- آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذا خوری
- شوید خشک: ۱/۲ قاشق غذا خوری
- نمک: به میزان دلخواه
طرز تهیه سس رپ مرغ
همه مواد لازم برای تهیه سس رپ (ماست، آبلیمو، شوید خشک و نمک) را باهم در یک کاسه مخلوط کنید و 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ
- برای تهیه ساندویچ رپ مرغ ابتدا سینه مرغ را برش نازک بزنیدو با آبلیمو، نمک، سیر له شده، پودر آویشن، فلفل سیاه و روغن زیتون، مزه دار کنید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.( مواد را در کاسه سر بسته بریزد )
- پیاز قرمز را خلالی و نازک خرد کنید.
- خیار و گوجه گیلاسی را نگینی خرد کنید.
- مرغهای طعم دار شده را درون تابه تفلونی با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی یا قهوهای شوند. سپس مرغسرخ شده را به صورت نواری خرد کنید.
- نانها را به اندازه دلخواه برش بزنید و روی آنها را حمص بمالید. تکههای مرغ نواری خرد شده را اضافه کنید و روی آنها را خیار، گوجه و پیاز خرد شده بریزید. مقداری از سس ماست را روی مواد داخل ساندویچ بریزید و آنها را بپیچید و سرو کنید .
نکته
- میتوانید از نان لواش نازک، هم استفاده کنید.
- برای اینکه ساندویچها باز نشوند، دورآن را کاغذ ساندویچ یا فویل بپیچید.
- به جای مرغ میتوانید کالباس هم استفاده کنید.
- برای تهیه ساندویچ رپ وگان از حلقه های بادمجان کبابی استفاده کنید .
- برای اینکه ساندویچهایتان طعم خاص داشته باشد، نصف آووکادو را له یا نگینی خرد کنید و به مواد ساندویچ اضافه کنید.
ارسال دیدگاه