در این مطلب شکل جدیدی از لازانیا را به شما آموزش داده ایم. لازانیای رول شده که در آن از انواع پنیرهای خوشمزه استفاده شده است.
• مدت زمانی آماده سازی: 30 دقیقه
• مدت زمان پخت: یک ساعت
مواد لازم برای لازانیا:
- لازانیا: 10 ورقه
- تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
- پنیر ریکوتا: یک و یک چهارم پیمانه
- پنیر ماتزرلا (رنده شده): سه چهارم پیمانه
- پنیر پارمزان (رنده شده): سه چهارم پیمانه
- جعفری تازه (خرد شده): یک چهارم پیمانه
- فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
- پپرونی (اسلایس شده): 85 گرم
مواد لازم برای سس:
روش تهیه:
- ابتدا برای تهیه سس، کره و روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید تا کره ذوب شود. سیر و پیاز را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، ریحان، ارگانو، شکر و فلفل قرمز پودر شده را اضافه و مخلوط کنید. پس از اینکه مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا حدود 15 دقیقه به آرامی بجوشند. ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن سس را در مخلوط کن ریخته و به خوبی ترکیب کنید تا به صورت صاف و یکدست درآید.
- دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. ورقه های لازانیا را مطابق دستورالعمل روی بسته آنها پخته و آبکشی کنید. حدود یک دوم پیمانه سس در کف ظرف فر پخش کنید و کنار بگذارید.
- تخم مرغ، پنیر ریکوتا، یک پیمانه پنیر ماتزرلا، یک دوم پیمانه پنیر پارمزان، جعفری و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید. ورقه های لازانیا را روی سطح کار قرار داده و حدود 2 قاشق سوپ خوری از مخلوط پنیر را روی هر یک پخش کنید و 5 الی 6 برش پپرونی روی مخلوط پنیر قرار دهید.
- هر ورقه لازانیا را رول کنید.
- رول های لازانیا را در ظرف فر قرار دهید، طوری که قسمت انتهایی رول رو به پایین باشد.
- حدود یک و یک نصف پیمانه سس روی رول ها بریزید.
- پنیر ماتزرلا و پنیر پارمزان باقی مانده را روی مواد بپاشید.
- روی ظرف فر را با فویل بپوشانید و به مدت 45 الی 50 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود (10 الی 15 دقیقه آخر پخت فویل را بردارید).
ارسال دیدگاه