» دسر » دستوز تهیه رولـت خالخالی فندق و عسل

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۱۸ - ۱۸:۰۸

 کد خبر: 28451
 262 بازدید
 دیدگاه‌ها برای دستوز تهیه رولـت خالخالی فندق و عسل بسته هستند

دستوز تهیه رولـت خالخالی فندق و عسل

دستوز تهیه رولـت خالخالی فندق و عسل

 

مواد لازم:

 

  • پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک ۱ پینچ
  • کره (آبکرده) ۳۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۷ عدد
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • آرد ۱۵۰ گرم
  • خامه (فرم گرفته) ۳۰۰ گرم
  • عسل ۱ قاشق سوپخوری
  • پودر قهوه فوری ۱ قاشق سوپخوری
  • فندق (برشته و خردکرده) ۱۲۰ گرم

طرز تهیه:

۱-ابتدا مایه تزئینی رولت را به این ترتیب فراهم کنید. تخم‌مرغ، آرد، پودر کاکائو، نمک و کره را در کاسه کوچکی بریزید و با یکدیگر مخلوط سازید. آن‌گاه به مدت ۱۰ دقیقه، آن را کنار بگذارید تا مایه فراهم کرده، قدری غلیظ شود.

۲-سپس آن را روی شابلون و سیل پت بکشید و بعد شابلون را بردارید. حال طرح خالدار شابلون روی سیل پت دیده می‌شود. اکنون مایه رولت را آماده کنید و به آرامی روی سیل پت و طرح تزئینی بریزید و صاف کنید.

۳-اینک نان رولت را به مدت تقریبی ۸-۱۰ دقیقه، در فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد، بپزید. حال روی نان رولت یک سینی برگردانید تا نان خشک نشود و همینکه خنک شد، آن را روی کاغذ روغنی برگردانید و رول کنید.

۴-سپس صبر کنید رولت کاملاً خنک شود و بعد آن را باز کنید، مخلوط خامه، عسل و قهوه را رویش بمالید و فندق بپاشید. اینک دوباره رولت را رول کنید، در کاغذ روغنی بپیچید و یک شب در یخچال نگه‌دارید تا آماده مصرف شود.

طرز تهیه رولت:

۱-زرده‌های تخم‌مرغ، نیمی از شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به تدریج باقیمانده شکر را به آن بیفزائید. حالا زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد آرد را بیفزائید و به کمک لیسک مواد را با یکدیگر مخلوط سازید.

منبع : برترینها


برچسب ها : , ,
دسته بندی : دسر
ن
Bilit Arzan Bilit Kish

دیدگاه بسته شده است.