طرز تهیه رولت مرغ خوشمزه با طرزهای مختلف

پنج‌شنبه 4 اردیبهشت 1404 آشپزی
rolete morge

رولت مرغ غذای بسیار خوشمزه و مجلسی و پرطرفدار است و این غذا علاوه بر اینکه یک وعده غذایی مقوی و سالم می‌باشد، یک غذای مجلسی مخصوص پذیرایی است. در اینجا با طرز تهیه انواع رولت مرغ همراه شما هستیم.

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ خوشمزه

  • سینه و ران مرغ بدون استخوان: 500 گرم
  • هویج: 2 عدد
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • پنیر ورقه ای (گودا یا چدار): به میزان لازم
  • زرشک: به میزان لازم
  • پودر سوخاری: به میزان لازم
  • ادویه های مخصوص: نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و آبلیمو به میزان لازم
  • آب: 1 لیوان
  • رب گوجه فرنگی: به میزان لازم

طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده با پنیر و هویج

  1. سینه مرغ را دو بار چرخ کنید و برای طعم دار کردن با زعفران، آبلیمو، زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کنید و ورز دهید. پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و به مخلوط مرغ اضافه کنید. سپس تخم مرغ و آرد سوخاری را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد چسبنده شود.
  2. هویج را درسته در آب بپزید.
  3. یک عدد پلاستیک فریزر روی یک سطح صاف باز کنید و کمی روغن روی آن بزنید. سپس مواد ورز داده شده را روی آن پهن کنید.
  4. ورقه‌های پنیر را روی مواد پهن شده قرار دهید و مقدار دلخواه زرشک روی آن بریزید. هویج پخته شده را در ابتدای مواد قرار دهید.
  5. مواد را رول کنید و نایلون دور آن را ببندید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. رولت را در ماهیتابه حاوی روغن سرخ کنید تا به خوبی سرخ شود.
  7. رولت مرغ را با چاقوی تیز برش زده و با برنج یا نان سرو کنید.

نکات مهم برای بهبود رولت مرغ

می‌توانید از سبزیجات مختلف و طعم‌دهنده‌های دلخواه برای تنوع بیشتر استفاده کنید و همچنین از روش‌های مختلف پخت مانند کباب کردن نیز بهره ببرید.

۱۰۴۳۵۲

طرز تهیه خوشمزه ترین خورش بادمجان شکم پر

Khyar shor

طرز تهیه خیار شور ترد و خوشمزه در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا