رولت مرغ غذای بسیار خوشمزه و مجلسی و پرطرفدار است و این غذا علاوه بر اینکه یک وعده غذایی مقوی و سالم میباشد، یک غذای مجلسی مخصوص پذیرایی است. در اینجا با طرز تهیه انواع رولت مرغ همراه شما هستیم.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ خوشمزه
- سینه و ران مرغ بدون استخوان: 500 گرم
- هویج: 2 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- پنیر ورقه ای (گودا یا چدار): به میزان لازم
- زرشک: به میزان لازم
- پودر سوخاری: به میزان لازم
- ادویه های مخصوص: نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و آبلیمو به میزان لازم
- آب: 1 لیوان
- رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده با پنیر و هویج
- سینه مرغ را دو بار چرخ کنید و برای طعم دار کردن با زعفران، آبلیمو، زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کنید و ورز دهید. پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و به مخلوط مرغ اضافه کنید. سپس تخم مرغ و آرد سوخاری را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد چسبنده شود.
- هویج را درسته در آب بپزید.
- یک عدد پلاستیک فریزر روی یک سطح صاف باز کنید و کمی روغن روی آن بزنید. سپس مواد ورز داده شده را روی آن پهن کنید.
- ورقههای پنیر را روی مواد پهن شده قرار دهید و مقدار دلخواه زرشک روی آن بریزید. هویج پخته شده را در ابتدای مواد قرار دهید.
- مواد را رول کنید و نایلون دور آن را ببندید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- رولت را در ماهیتابه حاوی روغن سرخ کنید تا به خوبی سرخ شود.
- رولت مرغ را با چاقوی تیز برش زده و با برنج یا نان سرو کنید.
نکات مهم برای بهبود رولت مرغ
میتوانید از سبزیجات مختلف و طعمدهندههای دلخواه برای تنوع بیشتر استفاده کنید و همچنین از روشهای مختلف پخت مانند کباب کردن نیز بهره ببرید.
ارسال دیدگاه