رولت دارچینی یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب است که با طعم معطر دارچین و رویه لطیف پنیر خامهای، دل هر کسی را میبرد. در اینجا، به شما طرز تهیه این دسر دلپذیر را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- شیر 1 فنجان
- کره 3 قاشق غذاخوری
- آرد 390 گرم
- شکر 115 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- خمیرمایه 2 و 1/4 قاشق چای خوری
- نمک 1 قاشق چای خوری
- روغن گیاهی به مقدار لازم
- شکر قهوهای 150 گرم
- دارچین 2 قاشق غذاخوری
- کره (در دمای اتاق) 55 گرم
- پنیر خامهای (در دمای اتاق) 115 گرم
- پودر شکر 225 گرم
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه رولت دارچینی:
طرز تهیه خمیر:
شیر و 3 قاشق غذاخوری کره را داخل یک پارچ اندازهگیری مخلوط کنید و به مدت 45 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید تا کره آب شود و مخلوط کمی گرم شود.
سپس، مخلوط را داخل کاسه همزن بریزید و 110 گرم آرد، شکر، تخم مرغ، خمیرمایه و نمک را اضافه کنید و آرام هم بزنید تا آرد جذب و چسبناک شود. اگر خمیر خیلی چسبناک بود، به آن آرد بیشتری اضافه کنید و ورز دهید.
خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و داخل کاسهای که با اسپری روغن چرب شده، قرار دهید. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و سپس با حوله آشپزخانه بپوشانید. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
طرز تهیه مواد داخل نان:
دارچین و شکر قهوهای را داخل یک کاسه مخلوط کنید. خمیر را به شکل مستطیل 28 در 38 سانتیمتر در بیاورید و 55 گرم کره را روی آن پخش کنید. دارچین و شکر را روی خمیر بریزید و خمیر را لوله کنید.
با چاقوی تیز خمیر را به 18 مربع تقسیم کنید و آنها را در یک ظرف چرب شده قرار دهید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 40 الی 45 دقیقه در جای گرم قرار دهید. سپس، فر را به دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و رولها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.
طرز تهیه سس:
پنیر خامهای، پودر شکر، 55 گرم کره و وانیل را داخل یک کاسه مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید. سپس، این سس را روی رولتها بریزید و سرو کنید.
ارسال دیدگاه