
رولت اسفناج پیش غذای خوشمزه بین المللی است و به سادگی تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه رولت اسفناج با ما همراه باشید.همچنین طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده و رولت گوشت را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه رولت اسفناج
- تخم مرغ: ۵ عدد
- اسفناج: ۲۰۰ گرم
- پنیر رنده شده: ۳۰ گرم
- نمک: به میزان لازم
- پنیر فیلادلفیا یا خامه ای: ۲۰۰ گرم
- ژامبون :۱۰۰ گرم
طرز تهیه رولت اسفناج
- برای تهیه رولت اسفناج ابتدا اسفناج پاک شده را خوب بشویید و در آبکش بریزد تا آب آن گرفته شود سپس درشت خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا اسفناج بپزد و آب آن کاملا کشیده شود .( می توانید اسفناج را خرد نکنید و بپزید سپس خرد کنید)
- اسفناج پخته شده را درون یک کاسه بریزید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.
- تا اسفناج خنک می شود. تخم مرغ ها را در یک کاسه دیگربشکنیدو پنیر پیتزای رنده شده و نمک را به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
- سپس اسفناج پخته شده که خوب خنک شده را به ترکیب تخم مرغ اضافه کنیدو دوباره مواد را هم بزنید تا مواد یکدست و منسجم شود.
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- یک قالب مستطیلی مخصوص فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط اسفناج و تخم مرغ در قالب بریزید و با پشت قاشق آن را درون قالب پخش کنید .
- سپس قالب را در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا رولت اسفناج بپزد.
- پس از اینکه رولت اسفناج پخت، آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
- حال روی سطح آن را با پنیر فیلادلفیا یا پنیر خامه ای کاملا بپوشانیدو ورق های ژامبون را روی آن بچینید و رول کنید .
- رولت اسفناج را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد، سپس بر ش بزنید و سرو کنید
ارسال دیدگاه