طرز تهیه رولت اسفناج ساده و خوشمزه

سه‌شنبه 17 اسفند 1400 آشپزی
rolete asfnaj

رولت اسفناج پیش غذای خوشمزه بین المللی است و به سادگی تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه رولت اسفناج با ما همراه باشید.همچنین طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده و رولت گوشت را مشاهده کنید .

مواد لازم برای تهیه رولت اسفناج

  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • اسفناج: ۲۰۰ گرم
  • پنیر رنده شده: ۳۰ گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • پنیر فیلادلفیا یا خامه ای: ۲۰۰ گرم
  • ژامبون :۱۰۰ گرم
رولت اسفناج

رولت اسفناج

طرز تهیه رولت اسفناج

  1. برای تهیه رولت اسفناج  ابتدا اسفناج پاک شده را خوب بشویید و در آبکش بریزد تا آب آن گرفته شود سپس  درشت خرد کنید  و در یک قابلمه بریزید و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا اسفناج بپزد و آب آن کاملا کشیده شود .( می توانید اسفناج را خرد نکنید و بپزید سپس خرد کنید)
  2. اسفناج پخته شده را درون یک کاسه بریزید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.
  3. تا اسفناج خنک می شود.  تخم مرغ ها را  در یک کاسه دیگربشکنیدو پنیر پیتزای رنده شده و نمک را به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  4.  سپس اسفناج پخته شده که خوب خنک شده را به ترکیب تخم مرغ اضافه کنیدو دوباره مواد را هم بزنید تا مواد یکدست و منسجم شود.
  5.  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
  6.  یک قالب مستطیلی  مخصوص فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط اسفناج و تخم مرغ در قالب بریزید و با پشت قاشق آن را درون قالب پخش کنید .
  7. سپس قالب را در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا  رولت اسفناج بپزد.
  8. پس از اینکه رولت اسفناج پخت، آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک  شود.
  9. حال  روی سطح آن را با پنیر فیلادلفیا یا پنیر خامه ای کاملا بپوشانیدو  ورق های ژامبون را روی آن بچینید و رول کنید .
  10. رولت اسفناج را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد، سپس بر ش بزنید و سرو کنید

 

نحوه درست کردن فرنی مجلسی

نحوه درست کردن فرنی مجلسی

غذاهای سنتی شهر یزد

غذاهای سنتی شهر یزد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا