رولت اسفناج، پنیر و ژامبون + طرز تهیه

شنبه 11 مرداد 1399 آشپزی

 

رولت اسفناج ،پنیر و ژامبون

رولت اسفناج و ژامبون یک پیش غذای بسیار خوشمزه و خاص می باشد که می توان به عنوان یک شام سبک نیز از آن استفاده کرد .

مواد لازم برای رولت اسفناج،پنیر و ژامبون

اسفناج خورد شده 5/1 لیوان

 آرد 1 قاشق غذا خوری

تخم مرغ 3 عدد درشت

ادویه ها فلفل قرمز زرد چوبه نمک به مقدار کافی

مواد میانی رولت اسفناج

کالباس 2 عدد

پنیر گودا یا پنیر پیتزا

رولت اسفناج و پنیر و ژامبون

طرز تهیه رولت اسفناج و.، پنیر و ژامبون

ابتدا اسفناج خرد شده و تخم مرغها و فلفل قرمز و زدچوبه و نمک رو با هم خوب مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم .

قالبمون رو چرب میکنیم ترجیحا مستطیلی باشه  بعد موادمون رو داخل قالب ریخته و مواد را با قاشق صاف  کرده تا ضخامت مواد در همه جای قالب یکسان باشد.

سپس قالب را در فری که از یکربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم در طبقه وسط فر قرار میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه تا بپزد.

نکته:اگه نمیخواید داخل فر بزارید باید آنقده ماهر باشید که بتونید رولت را روی اجاق پشت و روش کنیدو رولت سالم بماند.

بعد از پخت از فر خارج کنید نباید روی رولت سرخ شده باشه والا خشک میشه و رول کردنش مشکل میشه .بعد بزارید داخل کاغذ روغنی یا فویل و روی رولت را ابتدا کالباس و بعد پنیر گودا یا پنیر پیتزا بریزید . توصیه میکنم پنیرا گودا بریزید فوق العاده خوشمزه میشه بعد با احتیاط از یک سمت شروع به رول کردن  کنید

سپس با کاغذ روغنی دور رولت می پیچیم و مثل شکلات  اطرافش را  می بندیم.بزاریدش داخل فر دماش نباید زیاد باشه تا حدی که پنیر داخل رولت رو آب کنه همین

بعد از اینکه از فر خارجش کردید به مدت 1 ساعت بزارید داخل یخچالو سپس موقع سرو هم 1 سانت 1 سانت با چاقوی تیز رولت را ببرید. حتما این پیش غذا رو امتحان کنید برای تولدها و دور همی ها خانوادگی نیز پیش غذای مجلسی است .

طرز تهیه سالاد کلم سفید؛سالاد رستورانی

از ادویه های مفید آشپزخانه غافل نشوید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا