روش های مختلفی برای پاک کردن تاتو ابرو

چهارشنبه 30 فروردین 1402 آرایش پوست ومو
پاک کردن تاتو ابرو

روش های مختلفی برای پاک کردن تاتو ابرو

تتو ابرو یک فرایند زیبایی‌سازی است که در آن با استفاده از جوهر و تزئینات مختلف، ابروهای شما را تیره‌تر، فرم دهی شده و جذاب‌تر می‌کنند. در این فرایند، متخصصان زیبایی ابرو با استفاده از مداد چشم و رنگ‌های خاص، نقاطی را بر روی ابرو می‌کشند و سپس با استفاده از ماشین تتو، جوهر را به پوست شما وارد می‌کنند.
این فرایند برای داشتن ابروهای پر و جذاب، برای افرادی که دارای ابرو کم و ناپیدا هستند یا برای کسانی که به دلیل بیماری‌های پوستی یا عوامل دیگر، ابروهایشان را از دست داده‌اند، مفید است. با این حال، پیش از تصمیم گیری درباره تتو ابرو، بهتر است با متخصصان زیبایی مشورت کنید و از مزایا و معایب این فرایند آگاه شوید.
اگر از آن دسته آدم‌هایی هستید که به هر دلیلی از تاتوی ابرو خود پشیمان شده‌اید، با شناخت روش‌های پاک کردن تاتو ابرو مانند لیزر و روش‌های طبیعی می‌توانید بهترین راه را انتخاب کرده و از شر تاتوی خود خلاص شوید.

روش‌های مختلف برای پاک کردن تاتو ابرو

۱. لیزر

روش پاک کردن تاتو ابرو با لیزر یکی از موثرترین روش‌هاست که برای پاک کردن رنگ تاتو ابرو و محل زخمی که باقی می‌گذارد، به کار می‌رود. قبل از شروع پروسه پاک کردن تاتو ابرو، باید با استفاده از تزریق منطقه‌ای، پوست اطراف ابرو را بی حس کرد. در هنگام پاک کردن تاتو ابرو، فرد باید ثابت بوده و از حرکت‌های اضافی خودداری کند. زیرا لیزر به گونه‌ای کالیبره شده که جوهر انرژی این لیزر را گرفته و پس از جذب آن، دانه‌های موجود در آن شکسته و از بین می‌روند؛ بنابراین نباید لیزر به قسمت‌های دیگری از پوست که سالم هستند، برخورد کند. ممکن است برخی از تاتو‌ها و یا محل زخم آن‌ها نیاز به چندین جلسه لیزر داشته باشد. قبل از شروع به پاک کردن تاتو ابرو با لیزر، بهتر است با متخصصان مشورت کنید.

پاک کردن تاتو ابرو با لیزر

پاک کردن تاتو ابرو با لیزر

  • باید تاریخچه‌ای از بیماری‌ها و دارو‌های مصرفی فرد بررسی شود تا هیچ گونه آلرژی و یا مشکل دیگری در حین پروسه پاک کردن تاتو ابرو به وجود نیاید.
  • معمولا این کار در ۵ جلسه انجام می‌شود که البته بسته به نوع و رنگ پوست و عوامل دیگر متغیر است.
  • یکی از مهم‌ترین توصیه‌ها این است که محل تحت درمان نباید تا ۲۴ ساعت خیس شود.
  • همچنین بهتر است این منطقه در زیر اشعه‌های مستقیم خورشید قرار نگیرد.
  • با کمک لیزر میزان زخم شدن کمتر و زمان بهبودی نیز در مقایسه با روش‌های دیگر کمتر خواهد بود.

۲. تاتو ریموور

ریموور تاتو نوعی ماده شیمیایی است که به وسیله دستگاه میکروپیگمنتیشن به عمق لایه‌های پوستی تزریق شده و رنگ تاتو را درون خود حل کرده و سپس خارج می‌نماید. این روش نوعی حلال رنگ تاتو بوده که محصول کشور آلمان است. قبل از پاک کردن تاتو ابرو ابتدا روی پوست بدون هیچگونه موادی توسط سوزن مناسب به حالت ضربه‌ای خراش ایجاد نموده و سپس با یک گوش پاک کن یا میکروبراش مواد ریموور را روی پوست به حالت برف پاکنی می‌مالند. بعد از مکث پوست را تمیز کرده و با گوش پاک کن مواد را روی پوست مالیده و سپس سوزن را به صورت چرخشی روی آن حرکت داده و بعد از حدود ۵ دقیقه‌ پوست را تمیز می‌کنند.

پاک کردن تاتو ابرو با تاتو ریموور

پاک کردن تاتو ابرو با تاتو ریموور

  • اگر بعد از پاک کردن تاتو ابرو رنگ دانه‌های خاکستری به جا بگذارد در ترمیم‌های بعدی حتما از رنگ دانه سازی استفاده می‌شود.
  • بعد از انجام ریمور تا ۴ روز به پوست نباید آب زده شود و از پماد‌های تتراساکلین و بتامتازون استفاده شود.

۳. استفاده از روش IPL یا نور درمانی

نوردرمانی پالسی شدید روش دیگری برای حذف تاتو است. معمولا در مراکز انجام تاتو مورد استفاده قرار می‌گیرد که طی آن از نور با شدت بالا استفاده شده و عملکردی مشابه با نور لیزر دارد. در این فرآیند از یک ژل استفاده می‌شود که مستقیما روی پوست محل تاتو مالیده می‌شود. سپس ناحیه مورد نظر در معرض والس‌های نوری قرار می‌گیرد.
پاک کردن تاتو ابرو با روش IPL یا نور درمانی

پاک کردن تاتو ابرو با روش IPL یا نور درمانی

  • در حالی که روش نور درمانی از سرعت و اثر بخشی بالایی برخوردار است، اما می‌تواند هزینه بالایی را برای فرد به همراه داشته باشد.
  • این روش دارای قدرت بالا و اثر بخشی بیشتری نسبت به لیزر است و درد بسیار کمی دارد.

ساخت لایه بردار در منزل

ساخت لایه بردار با استفاده از مواد شیمیایی بسیار پرهزینه است. بهتر است از روش طبیعی و بدون هزینه برای ساخت لایه بردار استفاده کنید. این روش زمان‌بر است و نیاز به صبر دارد. توجه داشته باشید که مدت زمان انجام این روش به شدت و تنوع رنگ تاتو بستگی دارد. اگر می‌خواهید تاتو خود را برای همیشه حذف کنید، بهتر است هر روز این روش را انجام دهید. قبل از اقدام به ساخت لایه بردار با این روش، بهتر است با متخصصان مشورت کنید.

۱. عسل

  • یکی از موادی که برای از بین بردن طبیعی تاتو قابل به کارگیری است، عسل است. برای استفاده از عسل باید کمی نمک، ژل آلوئه ورا و ماست بدون شکر را با آن ترکیب کرده و خمیر به دست آمده را روی محل تاتو بزنید. البته قبل از زدن این خمیر روی پوست بهتر است محل تاتو به دقت شسته و تمیز شود و سپس کرم را روی آن بمالید. ترکیبات را روی پوست به خوبی ماساژ دهید تا عصاره آن به عمق لایه‌های اپیدرم نفوذ کند و جوهر تاتو را از بین ببرد.
پاک کردن تاتو ابرو با عسل

پاک کردن تاتو ابرو با عسل

 

۲. آلوئه ورا

  • به راحتی می‌توان با استفاده از برخی گیاهان، یک لایه بردار طبیعی درست کرد. تنها کافیست قطعه‌ای از برگ آلوئه ورا، برگ پنجه گربه و کپسول ویتامین‌ ای را به نسبت برابر با هم مخلوط کرده تا به حالت چسبناک در بیایند. روزانه ۳ تا ۴ بار از این مخلوط بر روی تاتو مالیده و خلاف جهت عقربه‌های ساعت ماساژ دهید. این کار را به مدت ۱۰ دقیقه انجام دهید و سپس با آب گرم آبکشی نمایید.
  • می‌توانید عصاره طبیعی آلوئه ورا را به مقدار مساوی با اسکراب زردآلو و روغن ویتامین E به خوبی با هم مخلوط نمایید. این ترکیب را به صورت دورانی بر روی محل تاتو قرار دهید. مطمئن شوید که تمامی محل تاتو بخوبی پوشش داده شده است. اجازه دهید ۵ دقیقه آن ترکیب بر روی محل تاتو بماند و سپس آن را با آب سرد بشویید. دقت نمایید که کاملا آن را از روی پوست پاک کنید.

پاک کردن تاتو ابرو با آلوئه ورا

پاک کردن تاتو ابرو با آلوئه ورا

۳. نمک

  • نمک یک لایه بردار عالی است که می‌تواند چندین لایه از پوست را پاکسازی کند؛ مخصوصا زمانی که با آب مورد استفاده قرار گیرد. برای پاک کردن تاتو ابتدا محل تاتو را به خوبی مرطوب نمایید و سپس نصف فنجان نمک را بر روی آن بریزید. با یک پارچه استریل گرم، شروع به ساییدن محل تاتو کنید. آرام آرام آن محل، شروع به قرمز شدن می‌کند. یا می‌توانید از زردآلو و نمک استفاده کنید. البته این روش تنها برای محو کردن بخش‌هایی از تاتو به کار می‌رود و قادر به پاک کردن تاتو به طور کامل نیست.

پاک کردن تاتو ابرو با نمک

 

5 روش ساده برای روشن کردن پوست

5 روش ساده برای روشن کردن پوست

روشن کردن پوست با روش‌های فوری خانگی

روشن کردن پوست با روش‌های فوری خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا