روش های رفع ادویه زیاد در غذا

پنج‌شنبه 25 فروردین 1401 آشپزی
روش های رفع ادویه زیاد در غذا

روش های رفع ادویه زیاد در غذا

اگرمعتقد باشید که آشپزی بدون ادویه ممکن است ، سخت در اشتباهید! ادویه ها نقش مهمی در طعم و بوی غذاها ایفا میکنند. گاهی در مصرف ادویه ها به اشتباه زیادروی میشود و غذا ترش، تند، تلخ، شور و… می شود. در این بخش روش هایی برای رفع ادویه زیاد در غذا را آورده ایم.

چگونه شوری غذا را رفع کنیم؟

اگر بیش از حد نمک در غذا ریخته اید و غذایتان شور شده

  • یک قند را در قاشق قراردهید و به طوری که آن قند آب نشود قاشق را در داخل قابلمه غذای خود قرار دهید.
  • در داخل آب جوش غذا یک سیب زمینی پوست کنده بیندازید ، وقتی نمک غذا گرفته شد، سیب زمینی را از داخل آن خارج کنید.
  • برای رفع شوری خوراک سبزی یا گوشت چند تکه آناناس یا سیب را داخل غذا بریزید و سپس از غذا در آورید.
  • برای خورشت های آبکی مقداری آب دیگر به آن اضافه کنید یا مقداری از آب شور آن را تخلیه کرده و با آب جدید جایگزین کنید.
  • می توانید مقداری از مواد اولیه به غذا اضافه کنید
  • غذاهای سدر ، شوریشان بیشتر حس میشود ، غذای شور شده را گرم سرو کنید.
  • از داروخانه اسفنج مخصوص بگیرید تا نمک غذا را به خود بگیرد.
  • برای کاهش طعم شوری غذا از مواد اسیدی مثل عصاره مرکبات، گوجه فرنگی، سرکه و ترشی استفاده کنید.
روش های رفع ادویه زیاد در غذا

روش های رفع ادویه زیاد در غذا

 

چگونه تندی غذا را برطرف کنیم؟

اگر در هنگام پختن غذا، به طور ناخواسته فلفل و تندی غذا زیاد شد:

  • با اضافه کردن مقداری شیر از تندی غذا کم کنید.
  • کره بادوم زمینی میتواند تندی غذا را بگیرد.
  • آبلیمو یا سرکه را در حاله پخت به غذای تند اضافه کنید تا تاثیر آن را ببینید.
  • تندی غذا رابا اضافه کردن آب یا گوجه کاهش دهید.
  • سیب زمینی یا مواد نشاسته دار نیز میتواند تندی را کاهش دهد.
  • اضافه کردن آب و قند به غذا، در کاهش تندی غذا مؤثر است.
  • برای رفع تندی میزان مواد اولیه را زیاد کنید.
  • قبل از پخت کامل غذا تکه های فلفل را غذا خارج کنید.
ادویه قورمه سبزی برای خوشمزه تر شدن خورش

چگونه ترشی غذا را برطرف کنیم

گرفتن مزه ترشی غذا چندان کار ساده ای نیست، برای کم کردن میزان ترشی غذا:

  • اگر غذای شما قابلیت اضافه کردن مواد شیرین را دارد ، به آن اضافه کنید.
  • سیب زمینی نیز انتخاب خوبی برای کاهش مزه ترشی است.
  • پیاز داغ طعم شیرینی ملایمی به غذا می دهد و می تواند ترشی غذا را بگیرد.
  • نمک نیز می تواند طعم غذا را متعادل کند.
  • کمی مواد اولیه به خورش اضافه کنید.
  • اگر خورش شما غلیظ است کمی آب به آن بیافزایید.
روش های رفع ادویه زیاد در غذا

روش های رفع ادویه زیاد در غذا

 

چگونه تلخی غذا را برطرف کنیم؟

برای رفع تلخی غذا:

  • سیب زمینی را به خورش اضافه کنید و وقتی که خورش آماده شد سیب زمینی را از خورش خارج کنید و دور بیندازید.
  • مقداری زعفران را با آب جوش دم کنید و کمی شکر به آن اضافه کنید
  • یک سیب زمینی درشت پوست بگیرید سپس داخل خورش بیندازید و پس از اینکهسپس مخلوط زعفران و شکر را به قابلمه خورش اضافه نمایید.این ترکیب برای غذاهایی مثله قیمه مناسب است.
  • لیمو را در نیم ساعت پایانی غذا اضافه کنید.
  • لیمو عمانی نیز انتخاب خوبی است. پیش از ریختن لیمو عمانی در غذا چند ساعت آن را در آب ولرم خیس کنید.
  • برای گرفتن تلخی فسنجان از یک عدد سیب قرمز شیرین، هویج و کدو اضافه کنید
  • برای گرفتن تلخی قورمه سبزی قدری اسفناج و گشنیز به خورشت‌تان اضافه کنید.
  • آبغوره نیز میتواند تلخی گوشت و خورش را بگیرد.
  • با افزودن قدری آب جوش به خورش می‌توانید تا مقدار زیادی تلخی به وجود آمده از زردچوبه را کم کنید
  • افزودن مقداری مواد اولیه مثل پیاز، سیب زمینی، هویج و گوجه بر حسب نوع غذا به آن یکی دیگر از شیوه های گرفتن تلخی غذا است.
salad makarony

سالاد/ طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

ادویه قورمه سبزی برای خوشمزه تر شدن خورش

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا