تهیه پیتزای صبحانه

دوشنبه 1 آذر 1400 آشپزی

برای لذت بردن از وعده صبحانه می توانید یک پیتزای صبحانه عالی درست کنید. شاید شکستن تخم مرغ روی پیتزا به نظر عجیب بیاید اما با آن صبحانه ای خوشمزه تر و لذیذتر خواهید داشت. تخم مرغ ها باید کوچک باشند و به طور کامل روی پیتزا پخش شوند تا کاملا بپزند. البته این بستگی به سلیقه شما دارد اگر بخواهید می توانید تخم مرغ ها را کمی شل تر درست کنید. برای درست کردن این غذا می توانید از ظرف چدنی استفاده کنید.

مواد لازم پیتزای صبحانه :

  •     ۱ عدد خمیر پیتزا (می توانید خمیر را خودتان درست کنید یا حاضری تهیه کنید)
  •     ۴ عدد تخم مرغ
  •     ۴ ورق بیکن گوشت گوساله یا کالباس خشک
  •     ¼ پیمانه اسفناج تازه یا سبزیجات دیگر به دلخواه
  •     ۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
  •     ۱ پیمانه سس پیتزا
  •     ۱ الی ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     ½ پیمانه قارچ
  •     ½  پیمانه فلفل دلمه ای سبز و زرد

طرز تهیه پیتزای صبحانه:

1-در ابتدا خمیر را با وردنه روی سطح تمیزی صاف کنید و کف تاوه چدنی قرار دهید.

پیتزای صبحانه

پیتزای صبحانه

2-در مرحله بعد سس پیتزا را روی خمیر بریزید. سپس ¼ پیمانه پنیر را روی سس بریزید. پنیر باعث می شود مواد به خوبی به خمیر بچسبند.

3-بیکن یا کالباس را روی پیتزا بریزید و سپس اسفناج و فلفل دلمه ای و دیگر سبزیجات مورد دلخواه را روی آن بریزید. در آخر باقیمانده پنیر را به آن اضافه کنید.

خوراکی شاهانه و کم خرج


4– ۴ عدد تخم مرغ را روی چند قسمت مختلف پیتزا بشکنید.

5-سپس تاوه را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا بپزد. زمانی که پنیر کاملا آب شده و خمیر پیتزا قهوه ای رنگ شود پیتزا آماده است.

6-در آخر روی آن ریحان تازه خرد شده بریزید و سرو کنید. می توانید از سبزی آویشن که عطر و بوی خوبی دارد برای روی پیتزا استفاده کنید.

 

پاستا

پاستای محبوب گیاهخواران

کیک گوشت

کیک گوشت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا