برای لذت بردن از وعده صبحانه، یک پیتزای صبحانه عالی میتواند گزینهای فوقالعاده باشد. با شکستن تخم مرغ روی آن، این پیتزا به طرز شگفتانگیزی خوشمزه و لذیذ میشود. تخم مرغها باید کوچک باشند و بهخوبی روی پیتزا پخش شوند تا پخته شوند. البته میتوانید بر اساس سلیقه خود، تخم مرغها را کمی شلتر درست کنید. برای تهیه این غذا، استفاده از ظرف چدنی توصیه میشود.
مواد لازم پیتزای صبحانه :
- ۱ عدد خمیر پیتزا (میتوانید خودتان درست کنید یا حاضری تهیه کنید)
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۴ ورق بیکن گوشت گوساله یا کالباس خشک
- ¼ پیمانه اسفناج تازه یا سبزیجات دیگر به دلخواه
- ۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
- ۱ پیمانه سس پیتزا
- ۱ الی ۲ پیمانه پنیر موزارلا
- ½ پیمانه قارچ
- ½ پیمانه فلفل دلمهای سبز و زرد
طرز تهیه پیتزای صبحانه:
1- در ابتدا خمیر را با وردنه روی سطح تمیزی صاف کنید و کف تابه چدنی قرار دهید.
2- در مرحله بعد سس پیتزا را روی خمیر بریزید. سپس ¼ پیمانه پنیر را روی سس بریزید. پنیر باعث میشود مواد به خوبی به خمیر بچسبند.
3- بیکن یا کالباس را روی پیتزا بریزید و سپس اسفناج و فلفل دلمهای و دیگر سبزیجات مورد دلخواه را روی آن بریزید. در آخر باقیمانده پنیر را به آن اضافه کنید.
4- ۴ عدد تخم مرغ را روی چند قسمت مختلف پیتزا بشکنید.
5- سپس تابه را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا بپزد. زمانی که پنیر کاملاً آب شده و خمیر پیتزا قهوهای رنگ شود، پیتزا آماده است.
6- در آخر روی آن ریحان تازه خرد شده بریزید و سرو کنید. میتوانید از سبزی آویشن که عطر و بوی خوبی دارد برای روی پیتزا استفاده کنید.
ارسال دیدگاه