آیا شما هم به دنبال یک روش آسان برای نگهداری طولانی مدت موزهای خود هستید؟ خشک کردن موز یکی از بهترین راهحلهاست که هم خوشمزه و هم مقوی میباشد. در این مقاله، به چند روش متنوع برای خشک کردن موز اشاره خواهیم کرد.
روشهای خشک کردن موز:
1: خشک کردن موز با استفاده از فر
قبل از شروع، فر خود را روی کمترین دما تنظیم کنید.
- موز را به شکل دایره یا اریب برش دهید و در آب لیمو قرار دهید تا از قهوهای شدن جلوگیری شود.
- تکههای موز را در یک سینی سیمی به صورت مرتب بچینید.
- سینی را در فر قرار داده و خشک کردن آن را بین یک تا سه ساعت ادامه دهید.
- در نیمه کار، موزها را بچرخانید تا به طور یکنواخت خشک شوند.
2: خشک کردن موز با دستگاه خشک کن
موزها را خرد کرده و در آب لیمو فرو ببرید. سپس، قفسه دستگاه را با روغن اسپری کنید.
- برشهای موز را به صورت یکنواخت روی قفسه قرار دهید.
- دستگاه را روی 135 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
- برشهای بزرگ 24 ساعت و کوچکترها 6 تا 12 ساعت نیاز به زمان دارند.
3: خشک کردن موز با کمک خورشید
این روش حداقل به دو روز زمان نیاز دارد.
- برشهای موز را در آب لیمو فرو کنید و روی سینی چیده در یک لایه مرتب قرار دهید.
- سینی را در زیر نور مستقیم خورشید قرار دهید و در شب به داخل بیاورید.
ارسال دیدگاه