روش های ساده و مؤثر خشک کردن موز در خانه

شنبه 23 فروردین 1404 آشپزی
۰۰۱۲۲۷

آیا شما هم به دنبال یک روش آسان برای نگهداری طولانی مدت موزهای خود هستید؟ خشک کردن موز یکی از بهترین راه‌حل‌هاست که هم خوشمزه و هم مقوی می‌باشد. در این مقاله، به چند روش متنوع برای خشک کردن موز اشاره خواهیم کرد.

روش‌های خشک کردن موز:

1: خشک کردن موز با استفاده از فر

قبل از شروع، فر خود را روی کمترین دما تنظیم کنید.

  • موز را به شکل دایره یا اریب برش دهید و در آب لیمو قرار دهید تا از قهوه‌ای شدن جلوگیری شود.
  • تکه‌های موز را در یک سینی سیمی به صورت مرتب بچینید.
  • سینی را در فر قرار داده و خشک کردن آن را بین یک تا سه ساعت ادامه دهید.
  • در نیمه کار، موزها را بچرخانید تا به طور یکنواخت خشک شوند.

خشک کردن موز

2: خشک کردن موز با دستگاه خشک کن

موزها را خرد کرده و در آب لیمو فرو ببرید. سپس، قفسه دستگاه را با روغن اسپری کنید.

  • برش‌های موز را به صورت یکنواخت روی قفسه قرار دهید.
  • دستگاه را روی 135 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
  • برش‌های بزرگ 24 ساعت و کوچک‌ترها 6 تا 12 ساعت نیاز به زمان دارند.

3: خشک کردن موز با کمک خورشید

این روش حداقل به دو روز زمان نیاز دارد.

  • برش‌های موز را در آب لیمو فرو کنید و روی سینی چیده در یک لایه مرتب قرار دهید.
  • سینی را در زیر نور مستقیم خورشید قرار دهید و در شب به داخل بیاورید.

موزهای خشک شده را در ظرف سر بسته در جای خشک و خنک نگه دارید.

۲۲۱۷۳۳

طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و آسان

۱۹۰۴۲۴

طرز تهیه خورش هویج خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا