طرز تهیه رنگينک با طعم‌ شكلات خوشمزه و ساده

شنبه 24 خرداد 1404 آشپزی
Capture 13

رنگينک با طعم‌ شكلات یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که طعم دلچسب و متفاوتی دارد. این شیرینی با مواد ساده‌ای تهیه می‌شود و برای پذیرایی در مهمانی‌ها بسیار مناسب است.

مواد لازم رنگينک با طعم‌ شكلات:

  • آرد
  • پودر قند
  • پودر هل
  • پودر زنجبیل
  • خرما
  • گردو
  • پودر دارچین
  • روغن مایع
  • شکلات
  • کره

رنگينک با طعم‌ شكلات

برای تهیه رنگينک با طعم‌ شكلات مراحل زیر را دنبال کنید:

1. آرد را در تابه‌اي ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتی که رنگ آن شروع به تغییر کرد، کره را اضافه کرده و باز خوب هم بزنید تا خمیر یکنواختی حاصل شود؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2. پودر قند، پودر هل و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید. بعد آنها را با آرد و کره مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه جای آرد و کره شیرین و مزه‌دار شود.
3. خرماها را شسته و هسته‌هایشان را بیرون آورید و چرخ کنید یا در دستگاه غذاساز بریزید تا به شکل یک پوره یکنواخت درآید. گردوی خرد شده، دارچین و روغن مایع را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
4. آرد بو داده را به دو قسمت تقسیم کنید. بعد یک کاغذ روغنی روی سطح کارتتان پهن کنید و یک قسمت آرد و کره را با وردنه روی کاغذ باز کنید. قطر مناسب برای این لایه نیم سانتی‌متر است. حالا مخلوط خرمای چرخ‌کرده را روی آن پهن کنید و با پشت دست یا قاشق فشرده کنید. لایه سوم هم آرد بو داده و کره است. حال با پشت قاشق لایه‌ها را فشار دهید تا سطح صافی به دست آید و هر سه لایه خوب به هم بچسبند.
5. پودر قند را روی مواد الک کنید تا روی آرد را بپوشاند. شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و روی سطح مواد بریزید تا یکنواخت شود و روی مواد زیرین را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئین کنید. با چاقوی تیزی شیرینی‌تان را به شکل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.

رنگينک با طعم‌ شكلات

ژله کج

طرز تهیه ژله کج خوشمزه و آسان

رنگینک گردو وخرما

طرز تهیه رنگینک گردو و خرما خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا