رب نارنج یکی از بهترین رب های خانگی است که به سادگی در منزل تهیه میشود. طعمی که رب نارنج به غذاها میافزاید بینظیر است و میتوان از آن در تهیه انواع مرغ و کباب بهره برد. اگر به نارنج علاقه دارید، حتماً در فصول مناسب، رب نارنج خانگی تهیه کرده و آن را در یخچال نگهداری کنید.
این رب نارنج علاوه بر طعم عالی، خواص درمانی زیادی نیز دارد. از جمله آن میتوان به درمان درد سینه و سرفه، کاهنده فشار خون، کمک به هضم غذا، از بین بردن حالت تهوع و تقویت قلب اشاره کرد. همچنین برای نرم کردن پوست دست و صورت میتوان از آن استفاده کرد.
خواص رب نارنج چیست؟
- ضد سرطان
- ضد حساسیت
- آنتی اکسیدان و محافظ کبد
- کاهنده قند و کلسترول خون
- پایین آورنده پرفشاری خون
- کاهش اوریکاسید
- محرک سیستم ایمنی بدن
طرز تهیه رب نارنج چگونه است؟
ابتدا نارنج ها را به خوبی شسته و از وسط دو نیم کنید. آب نارنج ها را با آب میوه گیری بگیرید و پس از صاف کردن آن با توری، در قابلمه ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. در این مرحله، کف زرد رنگ روی آن را بگیرید و اجازه دهید تا غلیظ شود.
اگر میخواهید طعم ملس داشته باشید، مقداری شکر اضافه کنید. برای جلوگیری از کپک زدن، رب نارنج را در ظرف شیشهای خشک و تمیز نگهداری کنید.
خواص و موارد کاربرد رب نارنج
- رب نارنج انواع غذاهای گوشتی را خوش طعمتر میکند. برای مزه دار کردن کباب مرغ ترش و سسهای مختلف مفید است.
- این رب را با سرکه سفید مخلوط کرده و برای سرو ماهی استفاده کنید.
- اضافه کردن رب نارنج قلیه ماهی و خورش قورمه سبزی طعم خاصی میدهد.
خواص رب نارنج در طب سنتی
- ضد ریزش مو و مرهم زخم است.
- مالیدن آن به مو و ناخنها موجب تقویت آنها میگردد.
- میتواند برای از بین بردن لکههای پوست موثر باشد.
- در گذشته برای درمان کچلی استفاده میشد.
- برای نرم کردن پوست دست و صورت نیز کاربرد دارد.
ارسال دیدگاه