طرز تهیه رب نارنج شیرازی / خواص رب نارنج

پنج‌شنبه 1 مهر 1400 آشپزی ، سلامت
رب نارنج

خواص رب نارنج

یکی از بهترین رب های خانگی  رب نارنج می باشد که به راحتی در منزل تهیه می شود. طعم و مزه ای که رب نارنج به غذاها می دهد بی شک هیچ ربی ندارد. شما از رب نارنج می توانید در تهیه انواع مرغ ها و کباب ها استفاده کنید.

اگر به نارنج علاقه دارید و در دسترس ندارید حتما رب نارنج خانگی را در فصل درست کرده و آن را در یخچال همیشه داشته باشید.

رب نارنج علاوه بر خوشمزه و طعم بی نظیر آن خواص درمانی زیادی از جمله درمان درد سینه و سرفه، کاهنده فشار خون، هضم غذا، از بین بردن حالت تهوع، نشاط آور و مقوی برای قلب می باشد همچنین برای نرم کردن دست و صورت می توانید رب نارنج را بزنید و تاثیر آن را ببینید. با این رب به غذاهاتون عطر و طعم خاصی اضافه کنید.

در مقاله قبلی مجله دایان طرز تهیه غذاهای سنتی شیراز را آموزش دادایم اگر علاقمند به تهیه غذاهای سنتی هستید ببینید .

 

خواص رب نارنج  چیست؟

  • ضد سرطان
  • ضد حساسیت
  • آنتی اکسیدان،محافظ کبد
  • کاهنده قندو کلسترولخون
  • پایین آورنده پرفشاری خون
  • کاهش اوریک‌اسید
  • محرک سیستم ایمنی بدن اشاره کرد

طرز تهیه رب نارنج چگونه  است ؟

ابتدا نارنج ها را به خوبی  شسته و سپس  از وسط دو نیم کنید و  آب  نارنج ها  با  آب میوه گیری پلاستیکی بگیرید آبمیوه گیری برقی باعث له شدگی هسته نارنج می‌شوید و رب شما تلخ می شود .چون پوست نارنج به شدت اسیدی است   دستکش  پلاستیکی بپوشید تادست شما آسیب نبیند .

بعد از گرفتن آب نارنج آ ن را  با توری صاف کنید تا هسته و پوره آن گرفته شود و در قابلمه روحی ریخته  روی اجاق بگذارید تا بجوشد و کف زرد رنگ رو ی آن را بگیرید و اجازه دهید تا  غلیظ شود در صورتی که می‌خواهید رب نارنج شما طعم ملس داشته باشد، بد نیست در هنگام طبخ رب مقداری شکر به آن اضافه کنید تا از ترشی رب گرفته شود اگر غلظت رب نارنج  کافی باشد رب کپک نمی زند  ولی اگر رب شما رقیق بود در یخچال نگه داری کنید . همچنین برای اینکه رب نارنج کپک نزند، حتما آن را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید.

خواص و موارد کاربرد رب نارنج

  • رب نارنج انواع غذاهای گوشتی را خوش طعم‌تر  می کند . از این رب  برای مزه دار کردن کباب مرغ ترش، بادمجان شکم پر، سس مرغ و انواع سالاد استفاده می کنند
  • رب نارنج را با سرکه سفید مخلوط کرده و برای سرو ماهی از آن استفاده کنید. این سس طعم و مزه بی نظیری به ماهی سرخ شده می‌دهد
  • اضافه کردن رب نارنج قلیه ماهی و خورشت قورمه سبزی را خیلی خوشمزه تر می کند .

رب نارنج

خواص رب نارنج در طب سنتی

  • از نظر طب سنتی، ضماد رب نارنج بر روی سر برای جلوگیری از ریزش مو می‌تواند موثر واقع شود.
  • از رب نارنج می‌توان به عنوان مرهم زخم و ضد میکروب و ضد انگل استفاده کرد.
  • مالیدن رب نارنج به مو و ناخن باعث محکم شدن آن‌ها می‌شود و برای مو‌ها و ناخن‌های شکننده مفید است.
  • برای از بین بردن لکه‌های قرمز و سیاه موجود بر روی پوست، می‌توانید رب نارنج را به همراه نمک روی پوست بمالید و اجازه دهید تا خشک شود.
  • رب نارنج درگذشته برای درمان کچلی مورد استفاده قرار می‌گرفت.
  • برای نرم کردن پوست دست و صورت، مالیدن رب نارنج به پوست می‌تواند موثر واقع شو

 

طرز تهیه رشته پلو با سویا

طرز تهیه پای شپرد

طرز تهیه پای شپرد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا