رب آلبالو یکی از چاشنیهای خوشمزه و مغذی است که به غذاها طعم و عطر خاصی میدهد. این رب، هم ترش و هم بسیار خوشرنگ است و میتوان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. در این مقاله، طرز تهیه رب آلبالو را مرحله به مرحله برای شما توضیح میدهیم.
مواد لازم برای تهیه رب آلبالو
- آلبالو : ۲ کیلو گرم
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
[]
طرز تهیه رب آلبالو
- برای تهیه رب آلبالو، ابتدا آلبالوها را خوب بشویید و دم آنها را جدا کنید، سپس آنها را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی آن آب بریزید تا نیمه روی آلبالوها را آب بگیرد. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آلبالوها بپزند و خوب نرم شوند. پس از پختن، اجازه دهید تا خنک شود، سپس چنگ بزنید و آلبالوها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست باقی بماند.
- آلبالو صاف شده را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پس از جوش آمدن، زیر آن را کم کنید تا کمکم بجوشد و غلیظ شود. وقتی مانند رب گوجهفرنگی غلیظ شد، در آخر پخت نمک را اضافه کنید، اگر زودتر نمک اضافه کنید، رنگ رب آلبالو تیره میشود.
- پس از غلیظ شدن رب، اجازه دهید تا خنک شود، سپس آن را برای مصرف کوتاهمدت در ظرف شیشهای استریل بریزید و سر آن را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود. برای اینکه رب آلبالو را برای مدت طولانی نگه دارید، حتماً آن را فریز کنید.
- از هر سه کیلو آلبالو، یک کیلو رب آلبالو تهیه میشود.
- زمانی که رب آلبالو در حال جوشیدن است، به اطراف میپاشد. زمانی که رب به غلظت مناسب برسد، دیگر هنگام جوشیدن به اطراف نمیپاشد و مطمئن میشوید که رب به غلظت مناسب رسیده و میتوانید از روی شعله بردارید.
با رعایت نکات ذکر شده، میتوانید رب آلبالو خوشمزهتری تهیه کنید. همچنین برای بهبود طعم آن، میتوانید از ادویههای دلخواه استفاده کنید.
ارسال دیدگاه