رب آلبالو،رب ترش و بینظیر برای انواع غذاها این رب هم ترش است و هم بسیار خوشرنگ و به غذاها طعم خیلی خوبی می دهد .این رب ترش تر ار رب انار و رب آلوچه است . در بخش آشپزی مجله دایان با با طرز تهیه رب آلبالو با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه رب نارنج شیرازی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه رب آلبالو
- آلبالو : ۲ کیلو گرم
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه رب آلبالو
- برای تهیه رب آلبالو در ابتدا آلبالو ها را خوب بشویید و دم آنها را جداکنید ، سپس آنها را در یک قابلمه مناسب بریزیدو روی آن آب بریزید نا نیمه روی آلبالو ها را آب بگیرد . قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آلبالو ها بپزند و خوب نرم شوند. پس از پختن آلبالواجازه دهید تا خنک شود سپس چنگ بزنید و آلبالو ها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست باقی بماند.
- . آلبالو صاف شده را در قابلمه بریزد و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد پس از جوش آمدن زیر آن کم کنید. تا کم کم بجوشد و غلیظ شود وقتی مانند رب گوجه فرنگی غلیظ شد در آخر پخت نمک را اضافه کنید اگر زود تر نمک اضافه کنید رنگ رب آلبالو تیره می شود.
- پس از غلیظ شدن رب اجازه دهید تا خنک شود سپس آن را برای مصرف کوتاه مدت در ظرف شیشه ای استریل بریزید و سر آن را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود و بری اینکه رب را برای مدت طولانی نگه دارید حتما رب آلبالو را فریز کنید.
- از هر سه کیلو آلبالو یک کیلو رب آلبالو، تهیه میشود.
- چه زمانی رب را از روی حرارت برداریم ؟وقتی رب آلبالو در حال جوشیدن است، به اطراف می پاشد. چون رب هنوز دارای آب است . زمانی که رب به غلظت مناسب برسد، دیگر هنگام جوشیدن به اطراف نمی پاشد.و شما مطمئن می شوید رب به غلظت مناسب رسیده و می توانید از روی شعله بردارید.
ارسال دیدگاه