رب آلبالو/ طرز تهیه رب آلبالو خوشرنگ و خوشمزه

شنبه 28 خرداد 1401 آشپزی
Robe albalo

رب آلبالو،رب ترش و بینظیر برای انواع غذاها این رب هم ترش است و هم بسیار خوشرنگ و به غذاها طعم خیلی خوبی می دهد .این رب ترش تر ار رب انار و رب آلوچه است .  در بخش آشپزی مجله دایان با با طرز تهیه رب آلبالو با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه رب نارنج شیرازی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه رب آلبالو

  • آلبالو : ۲ کیلو گرم
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
رب آلبالو

رب آلبالو

طرز تهیه رب آلبالو

  1. برای تهیه رب آلبالو در ابتدا آلبالو ها را  خوب  بشویید و دم آنها را جداکنید  ، سپس آنها را در یک قابلمه مناسب بریزیدو روی آن آب بریزید نا نیمه روی آلبالو ها را آب بگیرد . قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آلبالو ها بپزند و خوب نرم شوند. پس از پختن آلبالواجازه دهید تا خنک شود  سپس چنگ بزنید و آلبالو ها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست باقی بماند.
  2. . آلبالو صاف شده را در قابلمه بریزد و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد پس از جوش آمدن زیر آن  کم کنید. تا کم کم بجوشد و غلیظ شود وقتی مانند رب گوجه فرنگی غلیظ شد در آخر پخت  نمک را اضافه کنید اگر زود تر نمک اضافه کنید رنگ رب آلبالو تیره می شود.
  3.  پس از غلیظ شدن رب اجازه دهید تا خنک شود سپس آن را برای مصرف کوتاه مدت در ظرف شیشه ای استریل بریزید و سر آن را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود و بری اینکه رب  را برای مدت طولانی نگه دارید حتما رب آلبالو را  فریز کنید.
  4. از هر سه کیلو آلبالو یک کیلو رب آلبالو، تهیه می‌شود.
  5.  چه زمانی رب  را از روی حرارت برداریم ؟وقتی  رب آلبالو  در حال جوشیدن است،  به اطراف می پاشد. چون  رب هنوز دارای آب است . زمانی که رب به غلظت مناسب برسد، دیگر هنگام جوشیدن به اطراف نمی پاشد.و شما مطمئن می شوید رب به غلظت مناسب رسیده و می توانید از روی شعله بردارید.

 

قرص لاغری

قرص لاغری طبیعی برای چربسوزی عالی

nokhod pilo

نخود پلو / طرز تهیه نخود پلو ( نخود فرنگی)با مرغ و شوید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا