طرز تهیه رب آلبالو خوشمزه و بی‌نظیر

یکشنبه 1 تیر 1404 آشپزی
Robe albalo

رب آلبالو یکی از چاشنی‌های خوشمزه و مغذی است که به غذاها طعم و عطر خاصی می‌دهد. این رب، هم ترش و هم بسیار خوشرنگ است و می‌توان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. در این مقاله، طرز تهیه رب آلبالو را مرحله به مرحله برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه رب آلبالو

  • آلبالو : ۲ کیلو گرم
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری

[رب آلبالو]

طرز تهیه رب آلبالو

  1. برای تهیه رب آلبالو، ابتدا آلبالوها را خوب بشویید و دم آنها را جدا کنید، سپس آنها را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی آن آب بریزید تا نیمه روی آلبالوها را آب بگیرد. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آلبالوها بپزند و خوب نرم شوند. پس از پختن، اجازه دهید تا خنک شود، سپس چنگ بزنید و آلبالوها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست باقی بماند.
  2. آلبالو صاف شده را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پس از جوش آمدن، زیر آن را کم کنید تا کم‌کم بجوشد و غلیظ شود. وقتی مانند رب گوجه‌فرنگی غلیظ شد، در آخر پخت نمک را اضافه کنید، اگر زودتر نمک اضافه کنید، رنگ رب آلبالو تیره می‌شود.
  3. پس از غلیظ شدن رب، اجازه دهید تا خنک شود، سپس آن را برای مصرف کوتاه‌مدت در ظرف شیشه‌ای استریل بریزید و سر آن را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود. برای اینکه رب آلبالو را برای مدت طولانی نگه دارید، حتماً آن را فریز کنید.
  4. از هر سه کیلو آلبالو، یک کیلو رب آلبالو تهیه می‌شود.
  5. زمانی که رب آلبالو در حال جوشیدن است، به اطراف می‌پاشد. زمانی که رب به غلظت مناسب برسد، دیگر هنگام جوشیدن به اطراف نمی‌پاشد و مطمئن می‌شوید که رب به غلظت مناسب رسیده و می‌توانید از روی شعله بردارید.

با رعایت نکات ذکر شده، می‌توانید رب آلبالو خوشمزه‌تری تهیه کنید. همچنین برای بهبود طعم آن، می‌توانید از ادویه‌های دلخواه استفاده کنید.

قرص لاغری

طرز تهیه قرص لاغری طبیعی برای چربیسوزی فوق‌العاده

nokhod pilo

طرز تهیه نخود پلو خوشمزه با مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا