در این مقاله، برخی از رازهای خانه داری کارآمد برای شما بانوی گرامی جمع آوری شده است. با این نکات میتوانید تجربهای بهتر در خانهداری داشته باشید.
- برای به دست آوردن آب بیشتر از لیموی تازه، قبل از بریدن آن را با کمی فشار روی سطح میز بغلتانید.
- برای تازه نگه داشتن نان به مدت یک شب کامل، یک ساقه کرفس را همراه با نان، در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نان رطوبت و طعم خود را حفظ کند.
- قبل از بریدن فلفل تند، دستها را با کمی روغن چرب کنید تا تندی و بوی آن جذب پوست نشود.
- برای حفظ رنگ سبز سبزیها به ویژه گل کلم قرمز و شلغم، هنگام پخت کمی آب لیمو اضافه کنید.
- آب جوشیده، از آب شیر سریعتر یخ میزند.
- برای کم کردن طعم شور خورشت یا سوپ، تکهای سیبزمینی در آن بیندازید.
- در صورت سوختن ته برنج، قابلمه را از روی اجاق بردارید و به مدت 10 دقیقه یک تکه نان روی برنج قرار دهید.
- پس از خاموش کردن شعله خورشت یا سوپ چرب، بگذارید کمی بماند و سپس چند تکه یخ در آن قرار دهید.
- هنگام جوشیدن شیر، یک ملاقه در ظرف شیر در حال جوش قرار دهید تا از سر رفتن آن جلوگیری کند.
- پیاز را در کاسه آب قرار دهید و پوست آن را بگیرید.
- برای پیشگیری از فاسد شدن سبزیها، در کشوی سبزیجات یخچال، حوله کاغذی قرار دهید.
- جوشاندن پوست سیب به مدت 30 دقیقه در قابلمه آلومینیومی از کدر شدن آن جلوگیری میکند.
- برای از بین بردن لک قهوه و چای، مخلوطی از جوش شیرین، آب لیمو و پودر تارتار استفاده کنید.
- برای تمیز کردن ظروف مسی از کچاپ گوجهفرنگی استفاده کنید.
با رعایت این نکات، زندگی روزمرهتان راحتتر و دلچسبتر خواهد شد.
ارسال دیدگاه