راتا مکزیکی یک فینگر فود راتا مکزیکی خوشمزه و جذاب برای مهمانی ها و تولدهاست. این پیش غذا، تند و لذیذ میباشد و به عنوان یکی از پرطرفدارترین فینگر فودها در جمعهای دوستانه شناخته میشود. در اینجا میتوانید طرز تهیه راتا مکزیکی را یاد بگیرید و از ارائه این پیش غذای خوشمزه به مهمانان خود لذت ببرید. همچنین میتوانید طرز تهیه فینگرفودهای خوشمزه دیگر مانند سپرینگ رول مرغ، اسپرینگ رول سبزیجات و توپک پنیری را نیز مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه راتا مکزیکی
- ذرت :1 پیمانه
- قارچ: 7 عدد
- خیار شور: 5 عدد
- سیب زمینی آبپز شده : 2 عدد
- نان تست: 1 بسته
- ژامبون:10 ورق
- سس مایونز:5 قاشق غذا خوری
- پنیر خامه ای لبنه :3 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
طرز تهیه راتا مکزیکی خوشمزه و مجلسی با ژامبون، قارچ
- برای تهیه راتا مکزیکی ابتدا ذرت را پوست بگیرید و با چاقوی تیز دانه کنید و ذرت دانه شده را آبپز کنید (با بخار پز یا درون آبجوش) یا از ذرت کنسروی استفاده کنید. سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
- ژامبون گوشت یا مرغ را نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
- خیار شور ها را بشویید و نگینی ریز خرد کرده یا رنده کنید.
- سیب زمینی آبپز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کرده یا رنده کنید و کنار بگذارید.
- قارچ ها را بشویید و پوست آن را بگیرید و نگینی خرد کرده و در تابه بریزید و با مقداری روغن روی حرارت بالا تفت دهید تا آب آن کاملاً جمع شود. مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید تا سیاه نشود و شعله را خاموش کنید.
- حال یک کاسه مناسب بردارید و پنیر خامه ای و سس مایونز را در آن بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید. حال قارچ پخته شده و ژامبون و سیب زمینی و خیارشور خرد شده و ذرت را اضافه و مواد را هم بزنید.
- نان تست را به قالب برش بزنید. سپس یکی از نان های برش زده را داخل قالب که ارتفاع دارد قرار دهید و از مواد مخلوط شده روی نان بریزید و با قاشق فشار دهید تا منسجم شود. سپس از قالب خارج کرده و در ظرف سرو بچینید و روی آنها را با گوجه گیلاسی و سایر سبزیجات تزیین کنید.
ارسال دیدگاه