۱. طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی با مرغ تکه ای
مواد لازم | |
سینه مرغ بدون استخوان | 2 عدد |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر چیلی | 1 قاشق چایخوری |
پودر زیره سبز | 1 قاشق چایخوری |
سیر له شده | 2 حبه |
روغن مایع | 5 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 4 ورقه |
آبلیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط ورقه ای خرد شده | 2 عدد |
نان همبرگر | 4 عدد |
سس کچاپ | به میزان لازم |
سینه مرغ را نصف کرده و از طول برش بزنید.
سینه مرغ پس از برش زدن باید به صورت ورقه های نازکی به شکل زیر درآید.
نمک، فلفل سیاه، سیر له شده، پودر زیره سبز و پودر چیلی را در کاسه کوچکی ریخته و با هم مخلوط کنید.
مخلوط ادویهها را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۲ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه روی ورقههای مرغ بریزید.
مرغ را با ادویه ها خوب مخلوط کنید تا همه قسمتهای مرغ به ادویه آغشته شود (مرینیت کردن مرغ).
مرغ را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. در صورتی که زمان کافی در اختیار دارید مرغ را از شب قبل مرینیت کرده و در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.
در یک تابه، ۳ قاشق غذاخوری روغن ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس ورقههای پیاز را به روغن اضافه کنید. در صورت تمایل کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و حدود ۱۰-۸ دقیقه به تفت دادن پیاز ادامه دهید تا پیاز طلایی شود. در صورت تمایل میتوانید پیاز را سرخ نکنید و از ورقههای پیاز به صورت خام در ساندویچ همبرگر مرغ استفاده کنید.
تابهای را روی حرارت متوسط قرار داده و ورقههای مرغ را پس از مزه دار شدن در آن بچینید. هر طرف ورقههای مرغ را به مدت ۴-۳ دقیقه حرارت دهید تا پخته و نرم شوند.
مرغها را در سینی فر بچینید و روی هر یک از آنها یک ورق پنیر پیتزا قرار دهید. سینی را در فر قرار دهید و گریل را روشن کنید حدود ۳-۲ دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب شود، سپس مرغها را از فر خارج کنید.
برای اینکه همبرگر مرغ شما خوشمزهتر شود میتوانید نان همبرگر را از وسط نصف کرده و دو طرف نان همبرگر را به مدت یک دقیقه در فر گریل کنید یا به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرغ را روی یک نیمه از نان همبرگر قرار دهید، روی آن ورقههای گوجه فرنگی، خیار شور یا کاهو بگذارید، مقداری سس کچاپ یا سس مایونز روی آن بریزید و نیمه دیگر نان را روی آن قرار دهید.
۲. طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی با مرغ چرخ کرده
مواد لازم | |
گوشت مرغ چرخ کرده | 450 گرم |
پودر سوخاری | 2 فنجان (100 گرم) |
شیر کم چرب | 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) |
پیاز رنده شده | 3 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک | 3/4 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نان همبرگر | 4-5 عدد |
سس کچاپ | به میزان لازم |
پنیر پیتزا، برگ کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور | به میزان لازم |
سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست را چرخ کنید و در یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید.
شیر، ۱/۲ فنجان پودر سوخاری، پیاز، فلفل قرمز، نمک و در صورت تمایل مقداری فلفل سیاه به مرغ چرخ کرده اضافه کنید. ۱/۵ فنجان از پودر سوخاری را کنار بگذارید تا در مراحل بعدی از آن استفاده کنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل شود.
مخلوط را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را با دست گرد کرده و سپس روی آن را کمی فشار دهید تا پهن شود.
هر یک از همبرگرها را روی کاغذ روغنی قرار داده و با انگشت خود وسط آن را کمی گود کنید تا موقع سرخ شدن در روغن شکل خود را از دست ندهند و بهتر سرخ شوند.
باقیمانده پودر سوخاری را در بشقابی ریخته و دو طرف همبرگرها را کاملا با پودر سوخاری بپوشانید.
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، مقداری روغن در تابه داغ کنید. همبرگرها را در روغن قرار دهید و هر طرف آنها را حدود ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی مایل به قهوهای شوند.
نانهای همبرگر را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هر طرف آنها را به مدت ۱ دقیقه در تابه گریل کنید یا به مدت ۵ دقیقه در فر گرم شده روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتیگراد قرار دهید تا ترد شوند.
همبرگر مرغ را روی یک نیمهی نان همبرگر قرار دهید، در صورت تمایل روی آن یک ورق پنیر پیتزا بگذارید.
بسته به ذائقه خود سبزیجات و سس دلخواه روی همبرگر مرغ بریزید، سپس نیمه دیگر نان همبرگر را روی آن قرار دهید و به صورت گرم میل کنید
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه