دو دستور پخت کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

سه‌شنبه 23 بهمن 1397 آشپزی
دو دستور پخت کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

۱. روش اول

مواد لازم (برای ۶ نفر)
بیسکوییت پتی بور (ساده و کاکائویی) ۲ الی ۳ بسته
آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخورى
شکر ۱/۲ لیوان
شیر ۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
اسمارتیز یا شکلات رنده شده برای تزئین به میزان دلخواه
وانیل مقدار کم
زمان لازم برای آماده شدن کیک حداقل ۸ ساعت

دستور تهیه

پودر کاکائو و آرد را الک کنید تا مخلوطی یک دست درست شود.
شکر و شیر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر‌ها کاملا حل شوند.
پودر کاکائو و آرد را آهسته آهسته به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و درعین حال مخلوط را هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
وانیل را نیز اضافه کنید.
مخلوط را به قدری هم بزنید تا غلیظ شود و غلظتی مثل فرنی پیدا کند.
سپس شعله را خاموش کنید و کره را اضافه کنید تا آب شود.
در ظرف مورد نظر یک لایه بیسکویت بچینید روی بیسکویت‌ها از سسی که تهیه کردیم بریزید. (توجه شود سسی که ریخته می‌شود باید داغ شود، اگر سرد شده است آن را داغ کنید)
مجددا یک لایه بیسکویت بریزید و روی آن را با سس بپوشانید.
این کار را تا تمام شدن بیسکویت‌ها ادامه دهید، ولی توجه کنید که لایه‌ی آخر باید سس ریخته شود.
ظرف را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد کاملا به خورد بیسکویت‌ها برود. (اگر برای خوردن آن عجله دارید حداقل ۵ ساعت در یخچال گذاشته شود، ولی هرچی بیشتر در یخچال بماند خوشمزه‌تر می‌شود، زیرا مواد بهتر به خورد بیسکویت‌ها می‌رود).
پس از ۲۴ ساعت کیک یخچالی شما آماده شده است. می‌توانید روی آن را با شکلات‌های رنده شده یا اسمارتیز تزئین کنید.

۲. روش دوم

مواد لازم (برای ۶ نفر)
بیسکویت پتی بور دو بسته
پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری
کره ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
شکلات تخته‌ای در صورت دلخواه برای تزیین
وانیل یک دوم قاشق چای خوریزمان لازم برای آماده شدن کیک حداقل ۸ ساعت
طرز تهیه

ابتدا خامه را به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید.
پس از خارج کردن خامه از فریزر، خامه و ۳ قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
در مرحله‌ی بعد پنیر خامه‌ای و ۳ قاشق باقیمانده‌ی شکر را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا یک دست شود و سپس کره را به آن اضافه کنید.
مخلوط خامه و شکر را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
وانیل و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا سس کیک آماده شود.
کف ظرف مورد نظر را یک پلاستیک فریزر تمیز یاسلفون پهن کنید، پلاستیک باید بزرگ باشد و از ظرف بیرون بزند، چون در پایان باید روی کیک را با پلاستیک بپوشانید.
یک لایه سس را روی کف ظرف بریزید. سپس یک لایه از بیسکویت روی آن بچینید و دوباره سس بریزید. این کار را تا تمام شدن بیسکویت‌ها ادامه دهید و توجه شود که لایه‌ی آخر حتما سس باشد.
روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید.
پس از ۷ الی ۸ ساعت دسر خوشمزه‌ی شما آماده شده است.
کیک را با پلاستیک از ظرف خارج کنید و درون ظرف مورد نظر خود گذاشته.
شکلات‌های تخته‌ای را رنده کنید و روی کیک را تزئین کنید.

کیک را با قهوه یا چای میل کنید… نوش جان…

منبع:پارسینه
پخت خورشت مرغ

۳ روش پخت خورشت مرغ

نحوه پخت تارت کشک بادمجان مجلسی

نحوه پخت تارت کشک بادمجان مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا