دونات پیتزایی یکی از خوشمزهترین فینگرفودهاست که برای مهمانیها و تولدها بسیار مناسب میباشد. این غذا مقوی و سالم برای کودکان بوده و میتوانید به جای کالباس از گوشت چرخی یا مرغ استفاده کنید. در ادامه، با طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه با ما همراه باشید. همچنین میتوانید طرز تهیه دونات مرغ و کیک پیتزا را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه دونات پیتزایی
مواد لازم برای تهیه خمیر دونات پیتزایی
- آرد: 4 پیمانه
- خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- آب ولرم: 1 لیوان
- تخم مرغ: 1 عدد
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- روغن مایع: نصف پیمانه
- مواد لازم برای دونات پیتزایی
- ژامبون: 300 گرم
- سوسیس: 2 عدد
- فلفل دلمه: 2 قاشق غذاخوری
- پودر آویشن: 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه و مقوی 2
طرز تهیه دونات پیتزایی
- برای تهیه دونات پیتزایی، ابتدا ژامبونها و سوسیسها را نگینی خرد کنید (میتوان از مرغ آبپز شده ریش شده یا گوشت چرخی تفت داده با پیاز هم استفاده کرد). فلفل دلمهایها (از انواع فلفل دلمه رنگی استفاده کنید) را هم نگینی خرد کنید.
- سپس تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به تابه اضافه کنید. سوسیسها را داخل آن کمی تفت دهید.
- در این مرحله خمیر مایه را آماده کنید تا عمل بیاید به این صورت که داخل کاسهای خمیرمایه فوری را به همراه شکر و نصف لیوان آب ولرم با هم ترکیب کنید و روی آن را بپوشانید تا عمل بیاید (10 دقیقه استراحت کافی است).
- داخل کاسه دیگر تخم مرغ و نمک و روغن را به هم ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- سپس خمیر مایه آماده شده را به تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد بقیه آب ولرم و مقداری فلفل سیاه و آویشن به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
- حال سوسیس تفت داده شده، ژامبون نگینی خرد شده و فلفل دلمهای خرد شده را هم به مواد داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. حال آرد الک شده را کمکم اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. البته زیاد آرد به خورد خمیر ندهید.
- وقتی خمیر جمع شد، خمیر را روی تخته آرد پاشی شده به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید.
- سپس خمیر را درون کاسهای چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید تا به مدت یک ساعت استراحت کند (در محیط گرم) و حجمش 2 برابر شود.
- بعد از استراحت، خمیر را کمی ورز دهید تا هوای اضافی آن گرفته شود. حال خمیر را به اندازه 1 سانت با وردنه باز کنید و با قالب دونات قالب بزنید یا از هر قالب دایرهای دیگر استفاده کنید و وسط آن را با سر ماسوره در بیاورید.
- خمیر قالب زده را روی کاغذ روغنی برش خورده قرار دهید و به مدت 30 دقیقه دیگر استراحت دهید. روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود.
- وقتی خمیرها دونات پیتزایی آماده شد، یک قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و به اندازهای که دوناتها داخل روغن شناور باشند، روغن داخل تابه بریزید.
- دوناتها را یکی پس از دیگری داخل روغن به طور کامل سرخ کنید (برای اینکه فرم دونات حفظ شود با کاغذ روغنی خمیر را بردارید و داخل روغن داغ برگردانید).
- دوناتهای سرخ شده را روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
- نکته مهم در پخت دوناتها این است که هنگامی که دوناتهای پیتزایی در حال سرخ شدن هستند، با قاشق روغن داغ را روی دوناتها بریزید تا بهتر پف کنند.
ارسال دیدگاه