فصل پاییز با طعم و عطر دسر کدو حلوایی و به در خانهها حس میشود. این دسر کدو حلوایی و به به خاطر طعم دلپذیر و خواص بینظیری که دارد، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. حالا بیایید با هم طرز تهیه این دسر خوشمزه را مرور کنیم.
مواد لازم :
- به 1 عدد درشت
- کدو حلوایی قسمت سر آن 5 تا 6 تکه کوچک
- آب 1 فنجان کوچک
- بستنی یا خامه در صورت تمایل
- شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
- پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
- میخک 1 تا 2 عدد
- پودر جوز هندی یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر کدو حلوایی و به
- به و کدو را به تکههای دلخواه برش زده و تخمههای به را جدا کرده و کف ظرف مورد نظر چیده.
- سپس شکر قهوهای را با ادویهها و آب مخلوط کرده و روی آن بریزید و بگذارید تا کاملاً پخته شود.
- بعد از سرد شدن با بستنی یا خامه میل کنید یا به صورت لایه لایه یک لایه بستنی و یک لایه به و کدو حلوایی درون ظرف سرو بریزید و با گردو تزیین کنید.
- میتوان موقع سرو مجدداً روی آن مقداری دارچین پاشید. امیدوارم تهیه کرده و لذت ببرید.
نکته: برای بهبود طعم دسر کدو حلوایی و به میتوانید از مقداری بادام و فندق آسیاب شده به عنوان تزئین استفاده کنید.
ارسال دیدگاه