دسر / طرز تهیه دسر کاتمر ترکی

پنج‌شنبه 15 دی 1401 آشپزی
deser katmer

دسر کاتمر یکی از انواع دسرهای خوشمزه ی کشور ترکیه هست که مثل باقلواست .در این  بخش اشپزی مجله دایان با طرز تهیه دسر کاتمر با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه دسرشکلاتی با ژله انار و دسر موس خرمالو  را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه دسر کاتمر

  • خمیر باقلوا :۱ بسته
  • شکر: برای هر لایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر پسته یا پودر گردو :به مقدار کافی
  • سرشیر:به مقدار کافی
  • خامه شکلاتی یا سر شیر : به مقدار کافی
  • کره :به مقدار کافی
دسر کاتمر

دسمر کاتمر

طرز تهیه دسر کاتمر:

  1. برای تهیه دسر کاتمر ترکی ابتدای کره را به روش بنماری روی حرارت بخار کتری ذوب کنید .
  2. حال یک ورق از خمیر باقلوا را که مربعی بریده شده را  پهن کنید، سپس با کمک برس  روی آن کره بمالید و یک لایه دیگر خمیر روی آن پهن کنید .
  3. سپس  پودر پسته و شکر را مخلوط کنید و  به صورت پخش و یکنواخت وسط خمیر بریزید.
  4. در این مرحله ۱ قاشق غذاخوری سرشیر یا خامه شکلاتی را روی پودر پسته قرار دهید و خمیر را  از 4 طرف روی مواد تا بزنید
  5. به همین ترتیب تمام کاتمرها را آماده کنید تا مواد تمام شوند .
  6. یک تابه نجسب  روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس مقداری روغن در آن بریزید و کاتمرها را در تابه سرخ کنید وقتی یک طرف ان سرخ شده طرف دیگر را سرخ کنید .
  7. کاتمرهای سرخ شده را  روی دستمال  قرار می دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود .
  8. دسر کاتمر آماده هست آن را در ظرف سرو بچینید و با سرشیر، پودر پسته،  یا خامه شکلاتی تزیین کنید و با چای میل کنید.
پلوی سیر و کلم شیرازی
kobe araby

کبه عربی/طرز تهیه کبه جنوبی خوشمزه و پر طرفدار

sose ghahve

سس قهوه / طرز تهیه سس قهوه برای تزیین کیک و شیرینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا