دسر کاتمر یکی از انواع دسرهای خوشمزه ی کشور ترکیه هست که مثل باقلواست .در این بخش اشپزی مجله دایان با طرز تهیه دسر کاتمر با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه دسرشکلاتی با ژله انار و دسر موس خرمالو را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر کاتمر
- خمیر باقلوا :۱ بسته
- شکر: برای هر لایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری
- پودر پسته یا پودر گردو :به مقدار کافی
- سرشیر:به مقدار کافی
- خامه شکلاتی یا سر شیر : به مقدار کافی
- کره :به مقدار کافی
طرز تهیه دسر کاتمر:
- برای تهیه دسر کاتمر ترکی ابتدای کره را به روش بنماری روی حرارت بخار کتری ذوب کنید .
- حال یک ورق از خمیر باقلوا را که مربعی بریده شده را پهن کنید، سپس با کمک برس روی آن کره بمالید و یک لایه دیگر خمیر روی آن پهن کنید .
- سپس پودر پسته و شکر را مخلوط کنید و به صورت پخش و یکنواخت وسط خمیر بریزید.
- در این مرحله ۱ قاشق غذاخوری سرشیر یا خامه شکلاتی را روی پودر پسته قرار دهید و خمیر را از 4 طرف روی مواد تا بزنید
- به همین ترتیب تمام کاتمرها را آماده کنید تا مواد تمام شوند .
- یک تابه نجسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس مقداری روغن در آن بریزید و کاتمرها را در تابه سرخ کنید وقتی یک طرف ان سرخ شده طرف دیگر را سرخ کنید .
- کاتمرهای سرخ شده را روی دستمال قرار می دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود .
- دسر کاتمر آماده هست آن را در ظرف سرو بچینید و با سرشیر، پودر پسته، یا خامه شکلاتی تزیین کنید و با چای میل کنید.
ارسال دیدگاه