دسر پاولووای انار و پسته

یکشنبه 24 بهمن 1400 آشپزی

دسر پاولووای انار و پسته

یک نوع دسر استرالیایی که توسط بالرین معروف روسی آنا پاولووا  تهیه شد و به همین علت نام این دسر را دسر پاولووای گذاشته اند این دسر بافتی بسیار ترد و لطیف دارد و روی آن معمولا با خامه فرم گرفته و میوه تزیین می شود.

مواد لازم دسر پاولووای انار و پسته:

  •     سفیده تخم مرغ 6 عدد
  •     شکر 1 و نیم فنجان
  •     وانیل 1 قاشق چایخوری
  •     آب لیمو 1 قاشق چایخوری
  •     نشاسته ذرت 2 و نیم قاشق چایخوری
  •     آب انار 1 و نیم فنجان
  •     عسل 1/4 فنجان
  •     آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
  •     خامه فرم گرفته 1 و نیم فنجان
  •     شکر 1 قاشق غذاخوری
  •     دانه انار 1 فنجان
  •     مغز پسته خرد شده 1/4 فنجان

پاولووای انار - طرز تهیه دسر پاولووای انار و پسته - دسر با مرنگ - انواع دسر با انار | ایران کوک

طرز تهیه دسر پاولووای انار و پسته :

سفیده های تخم مرغ را 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید. در این فاصله کف سینی فر یک کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید. یک دایره به قطر 22 سانتیمتر کف کاغذ بکشید. کاغذ را برگردانید تا دایره پشت کاغذ قرار گیرد.فر را روی 121 درجه سانتیگراد قرار دهید. سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط بزنید تا فرم بگیرد و رد پره های همزن روی آن بماند ( حالت سافت پیک). 1 و نیم فنجان شکر را قاشق قاشق اضافه کنید و با سرعت بالا بزنید تا سفیده سفت شود و  وقتی همزن را بلند می کنید سفیده حالت سفت و خشک داشته باشد( حالت استیف پیک). 1/2 قاشق چایخوری وانیل و 1 قاشق چایخوری آب لیمو را اضافه کنید نشاسته ذرت را روی سفیده بپاشید و به آرامی ترکیب کنید.

مواد را به اندازه دایره ای که کشیدید روی کاغذ روغنی بریزید و با قاشق دور تا دور آن را گرد کنید. بهتر است لبه ها کمی بلندتر باشد تا مواد راحتتر روی آن قرار بگیرند. سینی فر را به مدت 1 ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. در این مدت به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف پاولوا نخوابد. پس ازین مدت فر را خاموش کنید و اجازه دهید دسر پاولوا یک ساعت دیگر داخل فر بماند.

در این فاصله شربت انار را آماده کنید. آب انار، عسل و 1 قاشق غذاخوری آب انار را داخل یک شیرجوش بریزد و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی مایع به جوش آمد حرارت را کم کنید. اجازه دهید به مدت 30 الی 40 دقیقه ریز بجوشد، غلیظ شود و حجم آن نصف شود. شربت انار را داخل کاسه ای بریزید و اجازه دهید خنک شود.

دسر (شیرینی) پاولووا - کیک نت

طرز تهیه خامه فرم گرفته :

1 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق چایخوری وانیل باقی مانده را را داخل کاسه بریزید و با سرعت متوسط بزنید تا سفت و فرم گرفته شود ( حالت استیف پیک). بهتر است از قبل کاسه و پره های همزن را داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند.سینی فر را خارج کنید و مرنگ پخته شده را به آرامی از کاغذ روغنی یا فویل جدا کنید و روی بشقاب سرو قرار دهید.  خامه فرم گرفته را روی آن بریزید و پخش کنید. دانه های انار و پسته خرد شده را روی آن بپاشید. در آخر شربت انار را روی دسر بریزید و بلافاصله سرو کنید.

aklez keak

طرز تهیه اکلز کیک انگلیسی

نحوه پخت حلوای زعفرانی

نحوه پخت حلوای زعفرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا