دسر پان اسپانیا یکی از لذیذترین دسرهای یخچالی است که میتوانید به آسانی در خانه تهیه کنید. طرز تهیه آن بسیار ساده است و این دسر به عنوان میانوعدهای مناسب برای کودکان و همچنین برای مهمانیها بسیار مورد استقبال قرار میگیرد. با ما در بخش آشپزی مجله دایان همراه باشید تا طرز تهیه دسر پان اسپانیا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا
- گردوی خرد شده: 1/2 پیمانه
- آرد سفید: 1/2 پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- شکر: 1 لیوان
- شیر: 1 لیتر یا 4 لیوان
- کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه: 150 گرم
- بیسکویت پتی بور: 1 تا 2 بسته
- وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
- موز خرد شده: 1 عدد
- کره: 50 گرم
طرز تهیه دسر پان اسپانیا
- برای تهیه دسر پان اسپانیا ابتدا در یک کاسه مناسب تخم مرغها و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
- شیر را داخل قابلمه جداگانه ریخته و نشاسته ذرت را که با کمی آب سرد حل کردهایم را به آن اضافه میکنیم.
- سپس آرد الک شده و مخلوط شکر و تخم مرغ را به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم. این مواد را خوب با همزن دستی هم زده و روی شعله ملایم قرار میدهیم، هم زدن را قطع نمیکنیم تا مواد به غلظت فرنی برسد. در آخر پخت کره و وانیل را اضافه میکنیم.
- شعله را خاموش کرده و خامه را با مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. خامه را میتوان حذف کرد.
- دسر پان را میتوان دو رنگ تهیه کرد به این صورت که مواد را نصف کرده و در دو قابلمه ریخته، یکی را سفید تهیه کرده و به دیگری 3 قاشق غذاخوری کاکائو الک شده اضافه کنیم.
- در ظرف دسر مورد نظر یک ردیف بیسکویت پتی بور میچینیم و روی آن از مواد آماده شده قهوهای یا سفید ریخته، و روی آن گردوی خرد شده و موز خرد شده ریخته و لایه لایه ادامه میدهیم تا مواد تمام شود. و در آخر روی دسر را با شکلات خرد شده و خامه فرم گرفته تزئین میکنیم.
- روی دسر سلفون کشیده و به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم. هرچه بیشتر در یخچال بماند خوشمزهتر میشود.
- پس از این مدت دسر شما آماده است. نوش جان!
ارسال دیدگاه