طرز تهیه دسر پان اسپانیایی خوشمزه و ساده

جمعه 30 خرداد 1404 آشپزی
دسر پان اسپانیایی

دسر پان اسپانیایی نوعی دسر است که به صورت قالبی یا تک نفره تهیه می‌شود و به عنوان یک میان وعده یا پس غذا سرو می‌گردد. این دسر یکی از دسرهای محبوب در میان افرادی است که به خوردن شیرینی‌های تر علاقه دارند. در این مطلب شما را با طرز تهیه دسر پان اسپانیایی آشنا خواهیم کرد.

دسر پان اسپانیایی قالبی

دسر، نوعی خوراکی است که معمولاً در پایان یک وعده غذایی مصرف می‌شود و غالباً جزو مواد غذایی شیرین می‌باشد. اقسام دسر امروزه بسیار متنوع است و ما در این قسمت سعی کرده‌ایم نمونه‌ای دسر اسپانیایی به نام دسر پان را به شما آموزش دهیم که در مراسم مختلفی مانند میهمانی‌های رسمی و دوستانه مناسب است.

طرز تهیه دسر پان

مواد لازم
آرد سفید 75 گرم
نشاسته ذرت 75 گرم+1 قاشق غذاخوری
شکر 150 گرم+4 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیوان
وانیل کمی
نمک یک پینچ
تخم مرغ 5 عدد+1 عدد
خامه 40 گرم
پودر کاکائو 1.5 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
  1. یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در کمی شیر حل کنید.
  2. بقیه شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
  3. یک عدد تخم مرغ را با ۴ قاشق غذاخوری شکر و کمی وانیل مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود و سپس به آرامی به شیر روی حرارت اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست شود.
  4. نشاسته ذرت حل شده در شیر را به همراه کره به مخلوط فوق اضافه کرده و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ شود، سپس خامه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
  5. مقداری از مواد را با پودر کاکائو مخلوط کنید تا کرمی شکلاتی رنگ درست شود و بقیه را به صورت کرم سفید رنگ نگه دارید.
  6. زرده و سفیده‌ی ۵ عدد تخم مرغ را از هم جدا کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید.
  7. به اندازه یک پینچ نمک به سفیده اضافه کنید.
  8. شکر را به دو قسمت تقسیم کنید، نیمی از آن را به سفیده و نیم دیگر را به زرده اضافه کنید.
  9. سفیده و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفیده پف کند و وقتی ظرف را برمی‌گردانید از آن نریزد.
  10. زرده و شکر را با همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود؛ سپس وانیل را به آن اضافه کنید.
  11. آرد سفید و آرد ذرت را مخلوط کرده و به زرده زده شده اضافه کنید و کمی با همزن بزنید.
  12. برای اینکه خمیر سبکتر شود، چند قاشق از سفیده زده شده را به مخلوط زرده و آرد اضافه کرده و کمی با همزن بزنید.
  13. سپس بقیه سفیده زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به آرامی آن را فولد کنید (به صورت دورانی به آرامی مخلوط کنید).
  14. قالب مورد نظر را چرب کنید، خمیر را در قالب ریخته و به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
  15. پس از پختن از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود، سپس روی آن را با یک لایه از کرم شکلاتی و بعد با یک لایه از کرم سفید بپوشانید و کمی پودر کاکائو روی آن بپاشید.

این دسر را تهیه کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید!

سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و سریع

Capture 58

طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی خوشمزه با سبزیجات

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا